Luna 33344
Fanka BB :)
Brumba a jakie mislas kiry.Bralas tez encorton?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo dobre podejście.Nikomu nie dogodzisz.My rowniez pochowalismy.U ciebie to jeszcze wdzystko swieze dlatego.Jezeli chodzi o wiek to kobiety zawsze rodzily po 40 a teraz robia wielkie hallo bo medycyna poszla do przodu i strasza kobiety.Znam wiele kobiet ktore urodzily w tym wieku i sa to kobiety szczesliwe.Takze nie mam zamiaru patrzec na nikogo bo to moje zycie.Moja corka ma 18 lat a od meza 19 dlatego jeszcze taki maluszek bedzie wielkim szczesciem.
Dziękuję Ci kochana jesteś.To moze acvofil by pomógł bo leczenie przeciwzakrzepowe miałaś włączone, tak? Może za mała dawka clexanu? Ja zaczynałam od 0.4 a skończyłam na 0.8.
Ile bierzesz sterydu od 1dc?Kasik nie gdybaj![]()
nie ma co wracac do tego co by bylo gdyby
ja bralam acard od marca a i tak 3 ciaze na tym sie nie udalyostatnia nawet na heparynie i metypredzie sie nie powiodla
teraz troche tropem wlasnie dr Banacha wyrownuje witamine B12 metylami, steryd od 1dc heparyna od owu no i mam jeszcze ten intralipid ... oby to pomoglo![]()
do owu mam 8mg (tyle co 10mg encortonu) po owu zwiekszam do 12mg (czyli tyle ile 15mg encortonu)Ile bierzesz sterydu od 1dc?
A nie zaburzy owulacji?do owu mam 8mg (tyle co 10mg encortonu) po owu zwiekszam do 12mg (czyli tyle ile 15mg encortonu)