reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Hej dziewczyny. Jestem na tym wątku od kilku lat. Czytam Was regularnie wiec wychodze z tych krzakow🤣Wchodzę tu z sentymentu praktycznie codziennie, czytam Was i rowniez z niecierpliwością czekam na Wasze rozwiązania i kibicuje tym, które mają jeszcze daleko do mety😜brygada się zmieniła. Dziewczyny urodziły i albo rzadko wchodzą albo już w ogóle.
Mojego kawalera urodziłam krótko po 41 urodzinach. Dzis ma świeżo skonczone 3 latka. W domu czekało na niego rodzeństwo. Dorosła pannica, która dziś ma 24,5 lat i bracia jeden 9 lat, a drugi 15,5.
Mimo, że nie jestem w ciąży i już nie planuje to może Wam się do czegoś przydam🤔😉
Miłego dnia, a przede wszystkim spokojnego.
Fajnie, że napisałaś. U mnie podobnie, jak u Ciebie. Moje czwarte dziecko urodzi się, jak rodzeństwo będzie miało 18, 13 i 7. Ostatnie dziecko rodzilas sn czy miałaś cc?

reklama
Jejku, oby Ci się poprawiło, bo qen tak dużo daje, jeśli chodzi o funkcjonowanie w ciągu dnia. W którym tygodniu @Tanita79 jesteś?
Ja od jakiś dwóch trzech tygodni śpię bardzo dobrze😀, dużo lepiej niż przez te 4 miesiące, kiedy leżałam cały czas plackiem...
Dzisiaj jest wg gin 37 +4
Nadal nie mam tego gbs, dzwoniłam 🙄

Hej dziewczyny. Jestem na tym wątku od kilku lat. Czytam Was regularnie wiec wychodze z tych krzakow🤣Wchodzę tu z sentymentu praktycznie codziennie, czytam Was i rowniez z niecierpliwością czekam na Wasze rozwiązania i kibicuje tym, które mają jeszcze daleko do mety😜brygada się zmieniła. Dziewczyny urodziły i albo rzadko wchodzą albo już w ogóle.
Mojego kawalera urodziłam krótko po 41 urodzinach. Dzis ma świeżo skonczone 3 latka. W domu czekało na niego rodzeństwo. Dorosła pannica, która dziś ma 24,5 lat i bracia jeden 9 lat, a drugi 15,5.
Mimo, że nie jestem w ciąży i już nie planuje to może Wam się do czegoś przydam🤔😉
Miłego dnia, a przede wszystkim spokojnego.
Fajnie, że jesteś. Czyjeś doświadczenie zawsze jest u mnie mile widziane, niezależnie od wieku🙂

reklama
Kolejna kontrola dopiero za 10 dni, w dniu terminu porodu, czyli 25.02, a co potem? Pewnie wywoływanie....
Raczej tak. Przenosiłam tak syna. Czekało mnie wywołanie tylko dziecko się nad matką zlitowało. Pamiętam, że to byl piątek kiedy byłam już w szpitalu i ostatecznie lekarz dała mi czas do konca weekendu, a w poniedzialek z rana na pogodowe, na wywolanie. Syn się zlitował nad matką i w niedzielę z samego rana jeszcze przed obchodem postanowił wyleźć😉

Do góry