Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzięki, czuje się dobrze, tzn. fizycznie. Ale martwię się bardzo.Rozdepka moze chodzilo mu o to ze nifty czy sanco nie sa uznawane za badanie diagnostyczne, do ich potwierdzenia i tak potrzeba amniopunkcji. Wiec to troche strata kasy.
Jak sie czujesz?
No tak, ale amniopunkcja to ryzyko, a to moja ostatnia ciąża. Ja już nie będę więcej się starać. Normalnie kobiety decydują się mając lepsze podstawy do tego badania niż tzw. przypadkowe odkrycie w Nifty. Ja nabrałam wątpliwości.Rozdepka, ale jeśli zrobiłabys dzisiaj amniopunkcję, to niedługo byłby wynik, a na sanco tez będziesz czekać i to ponownie nie będzie pewne badanie.
No tak, ryzyko bardzo znikome ale jakies jest, faktycznie. Tylko jesli bedzie potrzebne leczenie czy cos to amnio jest podstawa . Tu na forum jest watek o amniopunkcji, jest tam czesto dziewczyna, kasia , ktora podpowiadala jakies nowsze i dokladniejsze badanie niz nifty i sanco, Z krwi oczywiscie.No tak, ale amniopunkcja to ryzyko, a to moja ostatnia ciąża. Ja już nie będę więcej się starać. Normalnie kobiety decydują się mając lepsze podstawy do tego badania niż tzw. przypadkowe odkrycie w Nifty. Ja nabrałam wątpliwości.
Chyba nie potrzebuje dokładniejszego, chodzi tylko o potwierdzenie czy jest ryzyko trisomii chromosomu 3, bo obecny zapis nie jest zrozumiały nawet dla genetyka. W Sanko czułosc wynosi 95% dla innych trisomii niż typowe. To już lepsza podstawa do klucia brzucha.No tak, ryzyko bardzo znikome ale jakies jest, faktycznie. Tylko jesli bedzie potrzebne leczenie czy cos to amnio jest podstawa . Tu na forum jest watek o amniopunkcji, jest tam czesto dziewczyna, kasia , ktora podpowiadala jakies nowsze i dokladniejsze badanie niz nifty i sanco, Z krwi oczywiscie.
Ok, nie pomyślałam. W sumie to było tylko w informacjach dodatkowych. Ściskam mocno i wierzę,ze będzie dobrze.No tak, ale amniopunkcja to ryzyko, a to moja ostatnia ciąża. Ja już nie będę więcej się starać. Normalnie kobiety decydują się mając lepsze podstawy do tego badania niż tzw. przypadkowe odkrycie w Nifty. Ja nabrałam wątpliwości.