Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Basia ja tez urodziłam na studiach dziennych dwoje dzieci. Dałam radę. Skończyłam. Rodzina pomogła.witajcie,
półtora miesiąca miałam cesarkę. Urodziły się bliźniaki jednojajowe. Szybko doszłam do siebie. Wagę straciłam natychmiastowo. Zaczęłam się już cieszyć i kochać moje ciało na nowo. Dodatkowo karmiłam piersią na żądanie. Po miesiącu niestety musiałam dzieciaczki zostawić pod opieką rodziny i wrócić na studia /dzienne/. Bo ta ciąża to wpadka. 22 lata niedawno skończyłam. Jak wróciłam na studia odciągam mleko co 8 godzin żeby podtrzymać laktacje. Bo został mi już tylko miesiąc do zdobycia dyplomu i chce wrócić do karmienia. Wtedy doszło do zbliżenia bez zabezpieczenia i maż skończył we mnie. Watpie żeby moja płodność wróciła tak szybko. Ale mam bóle tak jak podczas okresu i plamiłam dwa dni. To było bardzo dziwne. Powiedziałam o tym ginekologowi. Ona poleciła mi zastrzyki antykoncepcyjne. Ale najpierw mam zrobić test żeby upewnić się czy nie jestem w ciąży. I mam czekać aż tydzień..
Ciężko mi w to uwierzyć żebym mogła być w ciąży, ale mam podejrzenia. Co o tym myślicie? Komuś się tak przytrafiło?