• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciaza po poronieniu?

Paula991

Aktywna w BB
Czesc dziewczyny. Poronilam 6 tygodniowa ciaza dokladnie 18 dni temu. Przez tydzien krwawilam i wszystko samo sie oczyscilo i ustalo. Dokladnie 2 tygodnie temu moja beta wynosila 400 i od tego czasu nie badalam. Lekarz kazal mi zrobic test ciazowy i czekac na usg ktore mam w przyszlym tygodniu. I tutaj moje pytanie: test ciazowy ciagle dodatni od 3 dni bol piersi a dzisiaj do tego bol glowy i nudnosci. Czy to jest wg mozliwe zebym byla na nowo w ciazy? Jakos nie chce mi sie w to wierzyc. Czy to nie za szybko? Co moze oznaczac moje zle samopoczucie? Moze jest tutaj ktos z podobnymi doswiadczeniami?

reklama
Czesc dziewczyny. Poronilam 6 tygodniowa ciaza dokladnie 18 dni temu. Przez tydzien krwawilam i wszystko samo sie oczyscilo i ustalo. Dokladnie 2 tygodnie temu moja beta wynosila 400 i od tego czasu nie badalam. Lekarz kazal mi zrobic test ciazowy i czekac na usg ktore mam w przyszlym tygodniu. I tutaj moje pytanie: test ciazowy ciagle dodatni od 3 dni bol piersi a dzisiaj do tego bol glowy i nudnosci. Czy to jest wg mozliwe zebym byla na nowo w ciazy? Jakos nie chce mi sie w to wierzyc. Czy to nie za szybko? Co moze oznaczac moje zle samopoczucie? Moze jest tutaj ktos z podobnymi doswiadczeniami?
Beta spada spokojnie nawet 6 tygodni. W niektórych wypadkach (np przy zasniadzie) dłużej.
Badaj co 2 tyg i kontroluj czy spada.

Beta spada jakiś czas bo Twój organizm musi się "przyzwyczaić" do tej zmiany. Ja czekałam miesiąc aż spadnie, nawet może trochę dłużej. To jest kwestia indywidualna. Testy wykrywają bete 20 lub 10 zależy od firmy. Lepiej zrobić bete z krwi i za jakiś czas powtórzyć. Nie martw się,wróci do normy

reklama
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry