Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Karola a nie masz tam w pobliżu jakiejś przychodni??? Za kilka złotych powinni zrobić Ci fachowo zastrzyk. Moja mama tak chodziła i czasami nawet nie brali kasy:-) Rozejrzyj się!!dziewczyny mam problem z zastrzykami z clexanu...mianowicie robia mi sie siniaki po wkłuciach i skora w tych miejscach mi twardnieje i nie moge sie wkłuc koło tego miejscaniezbyt ładnie to wyglada.nie wiem chyba nie potrafie robic tych zastrzykow.ale to tez nie zawsze,bo czasami jak sie wkluje to jest oki.nie wiem od czego to zalezy.boje sie zeby pod skora jakies zrosty mi sie nie porobily...macie jakies pomysły???? a my z mezem jutro jedziemy do wydziału spraw lokalowych i składamy podanie o przyznanie mieszkania,bo wynajmujemy wciaz,a mamy juz tego dosc,bo to co dajemy za wynajmem to byłoby w kieszeni.podobno jak kobieta jest w ciazy to szybciej dostaje sie mieszkanie niz tak normalnie wiec trzeba probowac.
wlasnie ide sie zaraz polozyc,bo kreci mi sie w glowie i juz literki mi sie rozmazuja...Karola, to jest normalne że robią się siniaka i krwiaki, o zrosty się nie martw chyba żadna z clexanowych mam nie ma. Taki ich urok.Zastrzyki codzinnie robisz w innych miejscach?? Masz oprucz brzucha jeszcze ud i ramiona. Chcesz się więcej dowiedzieć wejdz wiesci-od-ciezarowek- milion razy przewijały sie twoje obawy