gosiulek73
mama K&K&A
Anisiaj daj mi go chociaż na tydzien;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gosiulku - wygoniłabyś po 3 dniach![]()

kłaczku - ale ja nie piszę o wierze w zajście w ciąże, ale o poronienie w domu - lekarz zalecił mi tę formę z uwagi na wczesną ciążę i moją "budowę", no i tak czytam na necie różne opinie i nie wiem co myśleć
Ale mysle ze lekarz ma racje i gdybym w PL miala cos do powiedzienie, albo moze gdybym byla w stanie myslec, to nie dalabym sie lyzeczkowac tak ot, po prostu... Pomijajac kwestie "konstrukcyjne", to mysle ze jednak naturalne poronienie mniej obciaza organizm - nerki nie musza przerobic narkozy, macica latwiej sie regeneruje bo nie jest naruszona a tylko naturalnie zluszczona. Zazwyczaj organizm sam odrzuca ciaze, potrzebuje tylko czasu zeby sie "polapac" w sytuacji. I masz racje, ze wczesna ciaza to powinno byc fizycznie lzej. Psychicznie... Po prostu musisz to przezyc skoro sie wydarzylo. Masz jechac do szpitala jesli sie zacznie?