zjola
Do 4 razy sztuka...?
Kłaczku - ja też mam dwudniowe wahania w cyklach, więc też dopuszczam, pewne nieścisłości
No to może ten miesiąc należeć będzie do nas? Oby &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Do twoich wspomnień z młodości dorzucę jeszcze saturator, syfon na naboje i ryż dmuchany :-)
A egzamin rzeczywiście zabawny
. A ja wczoraj jeździłam na motorze po mieście
w godzinach szczytu o mamo !
Ale dałam radę
. Dzisiaj kurs na instruktora a jutro znowu jeżdżę. Ja się chyba zajadę
Sandy - to moja @, moja!
Do_ti - ja cały czas kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto - @ niespodziewam się ok 18-go.
Plenitude - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie bój nic!
Co do pomysłów facetów przy porodzie. Mój były mąż a ojciec młodego, nie mieszkał ze mną, kiedy byłam w ciąży. Ot po prostu remontowaliśmy mieszkanie, do którego mieliśmy się przeprowadzić. Ja więc mieszkałam u mamy a on u swojej babci. Kiedy rano odeszły mi wody płodowe zadzwoniłam do sąsiada mojego byłego, bo były to czasy, że nie każdy miał telefon stacjonarny a o komórkach nikt nie słyszał i poprosiłam, żeby powiedział mojemu mężowi, że ma po mnie przyjechać i zawieźć do szpitala, bo rodzę. Potem okazało się, że piękny wyłączył sobie domofon, żeby mu nikt d ... nie zawracał i sąsiad o 6-tej rano musiał biec do niego w piżamie z parteru na 4-te piętro. Sąsiad na pewno był prze szczęśliwy
Do twoich wspomnień z młodości dorzucę jeszcze saturator, syfon na naboje i ryż dmuchany :-)
A egzamin rzeczywiście zabawny
. A ja wczoraj jeździłam na motorze po mieście
w godzinach szczytu o mamo !
Ale dałam radę
. Dzisiaj kurs na instruktora a jutro znowu jeżdżę. Ja się chyba zajadę
Sandy - to moja @, moja!
Do_ti - ja cały czas kciuki trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Gatto - @ niespodziewam się ok 18-go.
Plenitude - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& nie bój nic!
Co do pomysłów facetów przy porodzie. Mój były mąż a ojciec młodego, nie mieszkał ze mną, kiedy byłam w ciąży. Ot po prostu remontowaliśmy mieszkanie, do którego mieliśmy się przeprowadzić. Ja więc mieszkałam u mamy a on u swojej babci. Kiedy rano odeszły mi wody płodowe zadzwoniłam do sąsiada mojego byłego, bo były to czasy, że nie każdy miał telefon stacjonarny a o komórkach nikt nie słyszał i poprosiłam, żeby powiedział mojemu mężowi, że ma po mnie przyjechać i zawieźć do szpitala, bo rodzę. Potem okazało się, że piękny wyłączył sobie domofon, żeby mu nikt d ... nie zawracał i sąsiad o 6-tej rano musiał biec do niego w piżamie z parteru na 4-te piętro. Sąsiad na pewno był prze szczęśliwy

Ostatnia edycja:

, więc już przy wizycie w poniedziałek zacznę dopytywać lekarza co dalej wg niego. Tak kochana, wyglądam tak samo jak inne kobiety, ale jak pewna pani ginekolog 14 lat temu zobaczyła moje wyniki zapytała mnie skąd mam biust (bryt. 30G, 65G) i że mam się cieszyć, że mam zaokrąglone biodra i biust bo po tym co wyprawia mój organizm powinnam wyglądać jak facet..