• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

kurka wodna gatto zaliczyła berka:-):-):-)gatto masz na wykresie opis cała sie trzęsę druga blada kreska,ja jak to przeczytałam to tez się trzęsłam ale z radości ze sie udało,wielkie gratki nawet nie wiesz jak sie cieszę,i to jeszcze niby ten nie drożny:-D

Dziewczyny ktora nastepna z dobrymi wieściami,kobietka,plenitude????

Ostatnia edycja:
reklama
o no kobietki przez was przewertowałam forum wstecz :)
Gatto wielkie gratki, zaciskam kciuki...

Kłaczku ja cie przytulam, odpędzam strachy... bo wiesz ja wredne babsko jestem i myśle ze strachy się mnie przestraszą ... hiihi

Kobietka22 a jakie leki bierzesz??Ja od luego zeszłego roku brałam citronil a pozniej zmieniła mi na doxepin... przeszłąm poł roczne leczenie nerwicy.. w pracy mobbing taki miałam ze neistety nie dalam rady...a teraz jak sie czuje?? jakbym to nie ja była we własnej skórze jesli chodzi o uczucia zwiazane z poronieniem no i niestety wróciły mi lęki... to jedyny objaw po poronieniu....ale te moja strachy to mnie już 2 dzien męczą, zasnac nie mogę, znow budze sie w nocy... także psychiatra bedzie konieczny.. oby tylko bez leków...

dziewczyny ja sie cos dziwnie czuje wczoraj myslalam ze to owulka bo kul mnie lewy jajnik,ale chwilami mnie mdli i po chwili przechodzi nie wiem co sie dzieje normalnie:-(moze to jakies zaburzenia co?

Lenka, ja wiem ze po prostu trzeba przetrwac i juz. No i nie ma ze pojde do gina, zrobie scan i bede widziec co jest... Na scan musze poczekac jeszcze minimum 6 tygodni. Wytrzymalam z Karolem to i teraz wytrzymam. Meczy mnie fakt, ze jestem przeziebiona, mocno kaszle i (pewnie od tego) boli mnie brzuch, a zaraz legnie sie strach bo to BRZUCH BOLI. Ech - paranoje.
Mysiak, ja tez wredna jestem a strachy sie mnie nie boja... :-D Chyba ze na wlasne strachy to nie dziala.

Gatto z niedroznego jajowodu, tak? A ja mam Karola z cyklu bezowulacyjnego. Czyli wszystko w normie! Berek jak trza!

Mysiak - ja biorę abilify teraz ,ale ja mam zespół paranoidalny to trochę coś innego ja też się dziwnie czułam dlatego pytam u mnie doszło do pobytu w szpitalu psychiatrycznym na siłę mnie tam wzięli bo nie chciałam się leczyć , po drodze brałam olzapin , zalastę , i teraz zostałam tylko na abilify15 , polecam psychiatrę bardzo pomaga przede wszystkim uniknąć powrotu do szpitala w moim przypadku bo moja choroba jest przewlekła jakbym przestała brać leki to bym z powrotem tam wylądowała.Idź idź puki pora bo potem może być za późno ja jakbym chciała iść do lekarza jak mi radzili to może bym w szpitalu nie była, oczywiście Ci tego nie życzę w żadnym wypadku ,ale w sprawie chorób duszy lepiej się przejść do specjalisty jak masz lęki to tym bardziej u mnie to był pierwszy objaw takie lęki więc wiesz dmuchaj na zimne.

Hej babolki!!
No tu sie nie da utrzymac sekretu!! Wszyscy wszystko wiedza, a ja sram po gaciach!!
Myszka jak cie dorwe, to nie recze za siebie:-D:-D

Tak piszac oficjalnie to wyszedl pozytyw, druga kreska blada, najpierw myslalam, ze zemdleje, a potem dostalam ataku prawie serca, albo innego narzadu. Nie dowierzam, bo absolutnie nie mam zadnych, ale to zadnych objawow, oprocz spozniajacej sie @.
Czyli mowiac po klaczkowemu: berek???

kurcze jak super gatto:-)jeszcze raz WIELKIE GRATKI DLA CIEBIE I M;-)a powiedz mężuś juz wie???????czy my pierwsze,bo my to takie szpiegule i przebiegłe zmijki, wiesz jak to my babki:-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry