Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Czytam was stale,bo strasznie ciekawa jestem jak rozwija się u was sytuacja i niecierpliwie czekam na wieści od was,ale na odpowiedzi każdej z osobna czasu brak:-(.
. Mam nadzieję, że to będą dobre wiadomości 
nie wiem co mi jest dzisiaj...mdli mnie okrutnie i to po wszystkim,kreci mi sie w głowie...ehhh tak to ja na poczatq mialam.teraz siedze i pije gorace kakao,bo mi zimno jakos
...cocos twoje odczucia sa normalne...chyba kazda z nas miala ten lek po stracie,ze wszyscy dookola beda zadawac pytania,ale nie mozna sie izolowac od całego swiata,bo to w niczym nie pomaga.jesli ktos bedzie cie pytal to poprostu powiedz grzecznie,ze jeszcze nie jestes gotowa o tym rozmawiac i jesli dana osoba bedzie miala troche oleju w głowie to nie bedzie zadawala wiecej pytan.izw no tez mam taka nadzieje choc moj spokoj i tak jest macony przez to,ze zdaje sobie sprawe z tego,ze juz coraz blizej...lenka to jest trudne,ale mysle,ze najlepsze.wystarczy popatrzec na dziewczyny z naszego forum.te ktore poodpuszczały,myslały,ze sa na straconej pozycji wlasnie zaciazyły,a te ktore chca,chca,chca nadal nie moga...ja tez tak mialam,ze o niczym innym nie myslalam,ale wreszcie postanowilam odpuscic,skupic sie na sprawach przyziemnych i wtedy niespodziewanie i nieplanowanie nam sie udało.plenitude gratuluje owulki i nawet nie wiesz jak bym chciala zeby wreszcie ci sie udało...&&&&&&&&&&&&&&&.co do rodzenia w terminie to bardzo watpie...nawet moj lekarz w to watpi.aniunia truskawkowa zupka?????????????????????????????????????????

.zjola nie moze byc inaczej.ja czuje,ze zniosła bym nawet strusie
.kłaczku wchodze na bb codziennie i jestem w szoku,ze wlasnie idzie ci 9tc juz...
tylko jakos u mnie wolno to idzie,ale z wiadomych wzgledow... 
a ja poprostu nie lubie jak jest brudno,a moj maz mimo dobrych intencji w zyciu nie posprzata tak dokladnie jak ja
Emy zapytałam, ale lekarz powiedział, że jeszcze nie, że jeszcze reaguję ( w 11 dc 12 mm więc lekarz w 13 dc liczył na 16 mm, a po badaniu wyszło 18mm- dlatego jeszcze nie chce gonadotropin - i następny dzień zaowocował kłuciem w pupę, a w 17 dc potwierdzone, że to zadziałało. Owu była na 100% w niedzielę - czułam kłucie i pieczenie czyli wylanie płynu do otrzewnej. Poddałam się, ale może to odkryje jakieś nowe pokłady siły we mnie, nie wiem, stało się i już. Wiem, że we mnie tak troszkę wierzysz, ja w to, że Tobie się uda bardzo wierzę i bardzo czekam na Twój teścik za tydzień ( ja 28,07 ).