Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.piersi dopiero pozniej zaczeły mnie bolec cale,ale to gdzies tak w polowie dopiero.wogole mialam malo objawow na poczatq.od 8tc wymioty,ale zgaga to po 30tc,sennosc rowniez...no zapachy mnie draznily gdzies tak od 12,13tc wszystkie odswiezacze powyrzucalam i perfumy,ktore wczesniej lubilam.ale najlepsze jest to,ze juz mi tak zostało i nawet teraz te zapachy mi przeszkadzaja..ogolnie duzo jadłam.potrafilam tony wcinac co z wymiotami nie nalepiej wspolgralo.generalnie objawy zaczely sie pozno.kasiu witaj:-).dobrze,ze poszlas na zwolnienie,bo nie dobrze by bylo jak bys teraz cos podłapała....jak przygotowania do swiat?? dzieci pewnie beda tesknic za toba...a jak sie czujesz wogole? loi no masz skarba,masz...docen to.niektore kobiety awet jednego dzieciatka nie maja...

Super że u Bąbelka wszystko w porządku rośnijcie zdrowo!!
Pamiętam jak na początku ciąży męczyłam się ze zgagą ale ta co mam teraz to przechodzi wszelkie pojęcie, a podobno ma być jeszcze gorzej...
Ale niektóre opowieści koleżanek mnie dobijają- jakby specjalnie chciały nastraszyć... Staram się ucinać temat strasznych porodów jak najszybciej... Dziękuję za rady i ucałuj Martusię od czubka głowy do paluszków u stóp 
.
i tak się denerwuję.