• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Izka - gratuluję pawika ;-)

Hona - mega wiekie gratulacje!!! dużo zdrówka dla Ciebie i Alanka!!! najważniejsze że się dobrze skończyło a o porodzie szybko zapomnisz

Plenitude - myślę o Tobie często i wierzę że będzie wszystko dobrze!!!!!

Karolu - kochana ja wiem ,że o mnie pamiętasz nie gniewaj się bo tego nie zniosę :D
no w marcu odstawiam leki pomału i jak już odstawię to wtedy działamy także nie wiem jeszcze dokładnie kiedy.
Hona - gratulacje !!!!! super super super :)

Hona przede wszystkim dla Ciebie oooogroooomne gratulasy jak stąd do nieba!!!!super duży chłopczyk, ważne że zdrowiutki...bóle jak to bóle, niedługo przejda a pojawią sie nowe problemiki /;-)oby nie/...także trzymaj się dzielnie. ja cesarkę wspominam wspaniale, o wiele bardziej wolę cc niż poród siłami natury...brrr

Małgoniu kurcze ale się to Ciebie trzyma...odpoczywaj i nie obojętniej...wszystko musi być dobrze....myśl pozytywnie!!!

Chyba coś jeszcze komuś miałam odpisać i zapomniałam:dry: Milego dzionka!!!

Nisiao, Neta w nocy był seks więc myślałam, że dzisiaj @ przylezie,ale narazie cisza. Po seksie przeważnie mi się przyśpiesza lub przychodzi @. Jak do wieczora nie dostanę to rano robie test i oczywiście Wam pisze natychmiast:)
Hona ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!! Szybko zapomnisz o strasznym porodzie. Widok maluszka rekompensuje wszyskie bóle i cierpienia. Ja dziękuje Bogu za cesarkę. Strasznie się omęczyłam przy skurczach przy poronieniu, cesarka przy tym to pikuś. Całuski dla Alanka i Mamusi!!! co do zdjęć wchodzisz zaawansowana edycja i jest tam zarządzaj plikami wchodzisz tam i dodajesz zdjecie, wysyłasz i wychodzisz z tego okienka i dajesz zatwierdz odpowiedz tylko przeważnie przyd wrzuceniem należy zmniejszyć fote.
Izka gratuluje żyganka:D Oby tak dalej;)
Kwiatuszku ooj mój Kochany Nowy Sącz. Wybieram się tam na święta do rodziców:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry