katherinne
Fanka BB :)
Myślę, kobietko, ze możesz jutro z testem spróbować, nie zaszkodzi.
Ech, no i takie miałam przeczucie, ze coś mnie grzybek zaczyna łapać. Paskudztwo. Jeszcze go za bardzo nie czuje, ale jak pani doktor włożyła wziernik, nie miałam juz złudzeń. Au.
Ech, no i takie miałam przeczucie, ze coś mnie grzybek zaczyna łapać. Paskudztwo. Jeszcze go za bardzo nie czuje, ale jak pani doktor włożyła wziernik, nie miałam juz złudzeń. Au.
wiec zakup nocnika przmusowy
juz sie boje,ale mam nadzieje,ze damy rade.dostała Bactrim na wyleczenie tych bakterii i pozniej powtórka badań zeby zobaczyc czy juz sie wypleniło...ciekawe na jak dlugo...w czerwcu tez miala i duzo czasu od tam tego nie mineło i znowu...angel mnie bolały tylko sutki...pozniej cale piersi no i meeega wymioty od pozcatq do 16tc
...odpoczywaj i ciesz sie ciążą:-).nisiao a jak u ciebie z wypróżnianiem??? te kłocia i ja mialam tak silne,ze pojechalam na IP i po zrobieniu badan okazalo sie,ze mam poprostu zapchane jelita...
...eve moja Ala miala 49cm i nie mialam zadnych takich malenkich ubranek.najmniejsze 56cm i wygladała nie dość,ze śmiesznie to bylo jej tez nie wygodnie.pozniej pokupowalam kilka.mozekup troche sztuk takich malych? albo spytaj sie mniej wiecej lekarza jaki duzy bedzie dzidzius.nam od poczatq mowil,ze Ala urodzi sie mala,ale nie sadzilam,ze az tak:-).