MisiaMonisia
Fanka BB :)
Nimfii tak, bratowa wie że poroniłam.
Magdalena gratulacje :* Mocno trzymamy kciuki
Magdalena gratulacje :* Mocno trzymamy kciuki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiecie co dziewczyny, jestem tu drugi czy trzeci dzień a dzięki Wam mi lepiej. Wokół wszyscy mówią "no tak bywa, będzie następne", a w mnie takie podejście tylko wkurza...
nimfii wiem co czujesz, ja na wczorajszej wizycie miałam zobaczyć serduszko...a nie usłyszeć, że się ładnie czyszczę... Musimy się jakoś trzymać <hug>
Lekarka uznala ze nie ma potrzeby bo to nie byla ciaza zasniadowa bo zarodek sie rozwijal, a wg niej histopatolog zalecil USG bo bal sie ze to zasniad. I jak to oni nas maja leczyc o.0 Gdyby nie USG prywatnie co robilam w poniedzialek nadal nie wiedzialabym ze mam juz wszystko zagojone, ze wszystko dobrze oczyszczone. Ech to jednak byly najlepiej wydane pieniadze za prywatna wizyte, 15min wizyty ktore rozwialo moje watpliwosci wszystkie. Jakby nie to, to leczac sie tylko w przychodniach, nadal nie wiedzialabym nic. Lekarka prywatnie oraz moj gin z przychodni powiedzieli ze moge kontrolowac spadek bety raz na jakis czas. wczoraj lekarka powiedziala mi ze lepiej czesciej i pobrala krew na bete. wyniki we wtorek, odbiore w środe. Komu wierzyc? Na szczescie beta spada choc wciąz troszke wisi nademna ta mysl ze moze cos na kształt raka kosmkowki sie wytworzyc... no nic musze trzymac sie tego ze bedzie wszystko dobrze 
nie pamiętam czy pisałaś: imię dla Waszego chłopca jest już znane?
trzeba jakieś dokumenty, zgodę pisemną rodziców mieć...? słyszałaś coś może?
zaczynam powolutku myśleć o starankach...
u mnie będzie lampka wina i The Voice of Poland:-)