• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

marysia868 u mnie ten wrzodek zrobił się teraz cały czarny, jakby zaschnął i już tak bardzo nie przeszkadza, może nie długo sam odpadnie...

enya nie dziwię się twojej szwagierce... ciężko tutaj się z nimi dogadać, oni mają swoje widzi mi się i mają gdzieś ryzyko... no ale to też wszystko jest zależne od tego na kogo się trafi, zawsze tak jest w służbie zdrowia, w polskiej też nie brakuje "konowałów"...
a co do twojej sytuacji to ja wiem i wcale nie zazdroszczę... za twoją mamę też trzymałam kciuki, chociaż nie pisałam nic wcześniej... mam nadzieję że twoja Basia nie będzie się spieszyć tylko poczeka na swój czas :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja dzisiaj zrobiłam pierwsze pranie ciuszków dla Łucji

magdalena super :-):-)

reklama
ONA zlot "czarownic"? haha :-D Ja Kochana jestem blondynką z niebieskimi oczami ;-) Ale miło że Ci się przyśniłam :-)

Postanowiłam że nie będę brała Dupka......jutro idę zbadać progesteron. W środę otrzymam wynik. W przyszły poniedziałek mam wizytę u ginki.....więc razem zadecydujemy czy go brać czy nie:tak:

Magdalena super wieści :-D

&&&&&&& mocne za sierpniowe staraczki :tak:

MAGDALENA
Cieszę się razem z Tobą tymi pozytywnymi wieściami:) SUPER!!!!!:)

ONA
Ja mam kręcone włosy:) tylko nie rude:) ale pod słońce jest lekko kasztanowy odcień:) heh ale jak się kiedyś odważe to sobie rudy strzelę:P

MISIA
Wysyłaj nam fluidkiii:)

Do pozostałych Ciężarówek:)
Staraczki proszą o fluidkiiiii:)

Misia zlot czarownic jak nic :-D

Magdalena super wieści!! :tak:

mocno zaciśnięte kciuki za staraczki!!!! &&&&&&&& !!! :tak:fluidki i pozytywne wibracje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:tak:

pozdrowienia od Fikulka ♥
zdjęcie sprzed tygodnia ;-)

11 +5.jpg

Załączniki

• 11 +5.jpg
    11 +5.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 76
Witajcie
Dwa dni byłam nad jeziorkiem ale niestety jutro do pracy już czas wracać. @ się rozkręciła, chyba pierwsza taka normalna po zabiegu. Wizyta u gina umówiona na 18.08, no i będziemy działać w sierpniu także proszę o fluidki.
Buziaki dla Wszystkich

Ja też jestem po USG - Basiunia waży już 1540 gram:) Jest zdrowa jak ryba, wody płodowe super, łożysko II stopnia, pępowina też super:) I dalej lekko większa - 30t 3d;-)Teraz żeby tylko donosić minumum do 36tc i będzie super:D

reklama
Ja tez blondynka niebieskooka :)

Edytka Ty juz tuz tuz :)) ciesze sie, ze wszystko dobrze :)

Enya to Basia duza kobitka :)

ja dalej nad morzem. @ przylazla spozniona dwa dni i zdazylam sobie narobic nadziei, raczej przychodzi zawsze punktualnie, bol piersi pojawil sie przed terminem @ tuz a nie jak zwykle krotko po owu, w dodatku przez trzy dni bylo mi niedobrze a nawet odrzucilo mnie od piwka no ale niestety, jest jak zwykle. dobija mnie to bardzo :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry