Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Zdąży otworzyc oczka....podchodzę do łóżeczka, spoglądam na Niego a On zaczyna sie usmiechać...Nie ma nic piekniejszego :-)
:-)

ja też staram się jeść co ok. 3 godz. tyle,że jak jestem w domu, to takie bardziej lekko strawne rzeczy sobie przygotowuję, ale jak pojadę do mamy to: pierogi, placki ziemniaczane itp. no i dużo owoców. Dzisiaj rano weszłam na wagę i pokazało mi 2,3 kg mniej niż u gina
Do gina chodzę prywatnie i zawsze wizyty mam późnym popołudniem lub wieczorem np. 20:00. Myślę, że ta waga to też dlatego, że jestem już po kilku posiłkach a do tego się puchnie odrobinę w ciągu dnia... Bo tak jak napisałam wyżej, dzisiaj rano waga pokazała ponad 2 kg mniej niż u gina. Dzisiaj idę na 16:20.
Myślę, że za jakiś czas może się skuszę na profesjonalną sesję z J i może jego synkiem... moja znajoma sobie zrobiła bardzo fajne zdjęcia w ciąży i z mężem.
na szczęście udało się wcisnąć za 3 tyg. a nie 2 m-ce jak zwykle.
Miłego dzionka życzę 
Pani dr powiedziała, że na 100% dziewczynka, bo przy każdej możliwej sytuacji chwaliła się co ma między nogami
co akurat J skomentował, że może źle na przyszłość wróżyć ;-)
Wszystkie pozostałe parametry w normie. Jedynie niepokojące jest to, że kawałek łożyska lekko przysłania ujście szyjki macicy
ale p. dr powiedziała, że może się jeszcze podnieść do góry i póki co nie ma się co martwić. Więc postaram się nie martwić 
ale jest płytka, więc ja mogę sobie popatrzyć 
Powiedziała, że to prawdopodobnie od balsamu ...