Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też jeszcze w dwupaku
troszkę się stresuję przed wizytą czwartkową.... poza tym coś nie daje mi spokoju - chyba mam infekcję. Nie jestem pewna tylko, czy ukł. moczowego, czy płciowego, czy obu naraz.... generalnie ma więcej wydzieliny z pochwy (czytałam, że na tym etapie tak może być) i czasami nie ma ona konkretnego zapachu a czasami ma
Nie wytrzymałam i zrobiłam sobie bad. ogólne moczu dzisiaj i wyszło mi tak:
cały czas mnie boli miesiączkowo podbrzusze i zaciskam mięśnie kegla jak czuję zbyt duży nacisk na krocze - jakby miało to powstrzymać ewentualny poród
ale o dziwo jak je zacisnę jest lepiej
Załatwiłam sobie transport i towarzystwo na drogę powrotną od gina w razie "w" i dlatego wolałabym nie jechać jutro z tym wynikiem... chyba, że do rodzinnego może jutro by pójść? co myślisz? 
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja nie potrafię przelewać uczuć i pocieszać tak trafnie jak niektóre dziewczyny, ale WIEM co czujesz i mam nadzieję, że świadomość tego, że wszystkie przeszłyśmy to, co Ty pomaga - mi pomagało. I na pewno pomaga wyrzucanie z siebie tych wszystkich emocji, więc pisz ile masz ochotę i potrzebę.
ale na pewno zwiększyli kontrole w ostatnim czasie, bo były u mnie 2 tyg. temu dwie panie, by skontrolować, czy poprawnie wykorzystuję zwolnienie lekarskie
logiczne - w 9 m-cu ciąży na pewno bym sobie dorabiała do zasiłku