Plenitude
Witaj nasz Cudzie :)
Black ja nie farbuję, unikam też substancji wymienionych na stronie Sroka o....: Jeśli planujsze ciążę, jesteś w ciąży, karmisz piersią to jest to post specjalnie dla Ciebie i używam dla małej kosmetyków poddanych analizie przez Srokę (żadnych nivea czy podobnych ;-)).
Mój prywatny gin poprzednio pozwolił na pasemka w drugim trymestrze ale pod warunkiem otwartego okna w salonie (opary farby). Dlatego w tej ciąży nie farbuję nic tylko podcinam.
popieram witch pod względem cc - mój gin ostatnio też mówił, że mam wybór czy chcę cc czy sn po poprzedniej cc.
Mój prywatny gin poprzednio pozwolił na pasemka w drugim trymestrze ale pod warunkiem otwartego okna w salonie (opary farby). Dlatego w tej ciąży nie farbuję nic tylko podcinam.
popieram witch pod względem cc - mój gin ostatnio też mówił, że mam wybór czy chcę cc czy sn po poprzedniej cc.

szew został zdjęty bez żadnych komplikacji, Kaja dzięki swoim akrobacjom jednak obróciła się główką do dołu, więc czekamy na poród naturalny :-) muszę się przestawić psychicznie na ten sn, bo już szczerze mówiąc na cesarkę się nastawiłam....
aha, niunia waży 3300 g., ktg też dobrze wyszło, skurczy brak. Więc czekamy...
trzymam kciuki za szczęśliwą końcówkę ciąży &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& strach pozostanie do końca, ale jesteś już na takim etapie, że zagrożenie dla maleństwa minimalne i z każdym dniem maleje