reklama
martaha123
Fanka BB :)
Spoko nic się nie stało. .. :-)
martaha123 ściskam bardzo kciuki i wierzę, że będzie wszystko dobrze 
Ja dziś zrobiłam pierwszy test owulacyjny, druga kreska też widoczna. Powiedzcie mi, czy ta druga kreseczka jest zawsze widoczna czy tylko przed owu?

Ja dziś zrobiłam pierwszy test owulacyjny, druga kreska też widoczna. Powiedzcie mi, czy ta druga kreseczka jest zawsze widoczna czy tylko przed owu?
martaha123
Baslan u mnie w zależności od testow amil czy coś w tym stylu zawsze mialam widoczną a paskowe z alegro to nie widoczne były.
bertha
Hej, ta druga krecha jeszcze ciemniejsza powinna byc. Wtedy jest właściwy skok LhZobacz załącznik 746113
Tak to wygląda, test facelle
Tu moje testy grudniowe:
Załączniki
bertha
Wlasnie nie udało sie, a wykorzystywałam męża okrutnie
To był pierwszy cykl mierzenia temp i testowania owu i chyba przez to mocne nastawienie na starania wszystko sie poprzesuwalo - no normalnie miałam ok 14dc owu, a teraz 20dc, no i nic nie zaskoczyło.
To był pierwszy cykl mierzenia temp i testowania owu i chyba przez to mocne nastawienie na starania wszystko sie poprzesuwalo - no normalnie miałam ok 14dc owu, a teraz 20dc, no i nic nie zaskoczyło.
reklama
bertha
Hehe, ja sie juz nie oszukuje ze można sie nie nastawiać
Teraz akurat mam dobra wymówkę zeby sie nie nastawiać bo zmieniam prace od marca wiec musze przerwać starania. Ale oczywiście i tak wyliczam kiedy termin @ i czy moze jednak nie przyjdzie
Teraz akurat mam dobra wymówkę zeby sie nie nastawiać bo zmieniam prace od marca wiec musze przerwać starania. Ale oczywiście i tak wyliczam kiedy termin @ i czy moze jednak nie przyjdzie