Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Gloria dziękuję za odpowiedź, u mnie tak samo z tą owu - testy negatywne, brak skoku tempki. Mój gin powiedział,że narazie nie będziemy monitorować cyklu, żeby się nie stresować, ale nie wiem czy to dobre wyjście i chyba skoczę na jakieś usg w trakcie brania. Mam nadzieję że nie spotka mnie przestymulowanie i torbiele. A jaką dawkę clo przyjmowałaś?
Pisałam, bo tak powiedziała mi pani w laboratorium i wyniki w formie papierowej tak będą pewnie, ale mam w formie elektronicznej.Asia doskonale rozumiem Twoj strach.Ale musisz zebrac w sobie wszystkie swoje sily aby zachowac spokoj.O ile to mozliwe zajmij sobie czyms glowe,aby skupic sie na czyms innym.Na mnie wspaniale dziala szydelko,liczenie oczek,slupkow itd.Bedzie dobrze kochana,musi byc.Pisz na bierzaco co i jak u Ciebie.Spokoju i jeszcze raz spokoju zycze
A nie pisalas wczesniej,ze wyniki dopiero w poniedzialek?
Niedoczynność tarczycy, biorę Euthyrox 50.Asia leczysz się na niedoczynność czy na nadczynność tarczycy?
Jaka dawkę Euthyroxu przyjmujesz?