• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Margotka gratuluję serduszka :)
@roxie123 wizyte mam dopiero 20.07 ale nie wiem czy nie pojde tydzień wcześniej. Chciałabym zeby na wizycie już bylo serduszko bo nie chce sie stresować niepotrzebnie. A co do duphastonu to nic nie mówiła zeby brac :/ w pierwszej ciąży nie bralam od początku i bylo ok, a w drugiej od razu bylam na duphastonie i to nie pomoglo. Wiec nie wiem czy brac czy czekać do wizyty.

@Nusia123 ja dzisiaj ostatni dzień biorę wiesiołek :) tez mam całe czoło , na brodzie , i na zewnętrznej strone ud, takie drobne krosteczki a nigdy ich nie miałam ;/ no ale cóż przy lekach hormony szaleją więc trzeba się poświęcić :)
@Bananowiec to pięknie beta rośnie :) może tym razem się uda bez problemów :) bierz duphaston w razie W :) kiedy wizyta ?
@Funia90 o widzisz to supcio :) ja niestety nie pójdę do gina na nfz bo to ciemnota , ma stare upodobania nie daje leków u niego jak się uda to będzie ...chodze do niego tylko z głupotami typu zapalenia czy jak coś mnie niepokoi . Pewnie gdybym mu powiedziała o tym że chce takie badania to by mnie wyśmiał .
Ojeju to mnie przeraziłaś...ale może nic mi nie będzie ;/ kurcze bo my to często jesteśmy u nich i nie wiem jakbym miała nie pojechać ;/
@mamcia2014 pogoda straszna...takie upały a dzisiaj u mnie pada od rana i ciemno nie miło ;/
Faajnie wakacje , ja w tym roku to sobie moge pomarzyc :) adidaski na pewno się przydadzą :)
@roki_1991 ja nie wiem nie brałam nigdy tego więc nie pomogę :)

My dzisiaj całą noc nie spaliśmy ... i nie to , że coś teges bo nie haha , tylko przetłukliśmy się całą noc , nie wiem czemu .Pogoda zryta , pada od rana i spać się chce a mieliśmy iść na spacerek ;/ Wg tak mnie jajniki mocno kłują i tak w środku w macicy , ale to chyba dobry znak dziś 12 dc i ostatni dzień brania wiesiołka tak jak doradzałyście :) dopiero zjadałam śniadanko , bo mi się tyłka nie chciało zwlec z łóżka :D dzień lenia xD
U mnie 8 dzien @roxie i nadal biore ale jest sucho jeszcze owulka mysle ok srody ale juz dzialamy wiec mam nadzieje na ten cykl hm jak kluje owulka jak nic poprawcie wieczorem hihi :):) ja tez nie moglam spac a padalo w nocy
Margotka gratulacje :):):)

Margotka ale piekne zdjecia. Gratuluje serduszka.

Bananowiec my sie jeszcze sie nie znamy :-) :) Witaj.Zdrowej i nudnej ciazy Ci zycze.

Funia alez ten czas leci,pamietam jak nam oznajmilas,ze jestes w ciazy,a tu juz 11tc.Super,oby tak dalej.

Marika jak sie trzymasz kochana?

Fakt,pogoda do bani,u nas slonecznie i cieplo ale tak wieje,ze malo glowy nie urwie,a ja z tych malo gabarytowych to musze sie mocno trzymac podwozia,co bym nie pofrunela :D

Dziewczynki,bylam na wizycie u endo.Pani powiedziala,ze przeciwciala super spadly,i choc nadal sa wysokie to jest olbrzymia poprawa.Zwiekszyla dawke,czego sie spodziewalam,ale tylko do 75 mg Letroxu dwa razy w tyg.Powiedzialam,ze myslimy nad dzidzia,ona na to ,ze mamy nie myslec tylko dzialac :-p Mam sie zglosic za 3 miesiace ,chyba ze zaciaze to wtedy zrobic badania miedzy 6-8 tyg . i przyjsc,bo to wlasnie wtedy wzrasta zapotrzebowanie na hormon.Jeszcze musze udac sie do gina i jak bedzie dobrze to bierzemy sie ostro do pracy.:yes::yes: Nabralam jakiegos przekonania,ze tym razem bedzie ok,ze jak zajde w ciaze to urodze zdrowego pieknego dzidziolka.
Jeszcze pytanie do wszystkich Hashimotek,bo oczywiscie wylecialo mi z glowy zapytac endo.Czy w ciazy tez mozna brac selen?Chyba nie,prawda?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry