@roxie123 rzeczywiscie niska tarczyca,wez mniejsza dawke juz od jutra bo na pewno tak zleci endo[emoji4]
Kazdy Ci wrozy ciaze ,wiec moze cos bedzie na rzeczy[emoji16]
@mamcia2014 opowiadaj jak bylo jak bedziesz miala chwilke[emoji5]narazie nie bylo testowania wiec nie wiadomo czy ktoras zafasolkowala[emoji4]ale mam nadzieje,ze wszystkie[emoji3]
@Calineczka24 moj kiedys w barze nad jeziorem posolil mi kawe ,przypadkiem,myslalam ,ze zwymiotuje na miejscu[emoji53]
Apropo pieluch,ja stawiam tylko na pampersy,z wygody a co.
Nie daj sobie wmowic tesciowej,ze jestes leniwa,ona tez by uzywala pampersow jakby tylko mogla.
Jakby moja mi tak powiedziala,to bym odrazu pytala w ktore dni mam je przywozic do prania[emoji12]
Moi tez sie wtracaja ale ja sobie nie dam.
W sobote tez mnie wkurzyli jak zaczeli mi wmawiac ,ze dla dziecka to nie ma co kupowac ubran drogich i ladnych bo po co,szybko rosnie itd a poza tym dostane cos uzywanego.
Nosz szlak mnie chcial trafic.
W koncu moje dziecko i moja kasa.
Kupie co bede chciala,nie mam zamiaru szlaec ale wiadomo pierwsze wyczekane dzidzi to chce sie pokupowac jakies fajne ciuszki[emoji5]a nie bedzie chodzic tylko w tych ze spadku.
Generalnie we wszystko chca sie wtracac ,a jak juz slysze zjedz cos to szlak mnie trafia.
I moj tesc ,nie moge patrzec jak pijesz ta bezwartosciowa wode,napij sie coli[emoji19][emoji15]nosz kurna zna sie jak nie wiem ale musi sie udzielic.
Zrobilam zurek i za chwile do pracy uciekam[emoji4]bylam tez dzis w ikeii[emoji4]
Zosiu musisz sobie jakos z tym poradzic,kazda z nas jest inna,ja osobiscie nie trzymam rzeczy i nie mam problemu z wydawaniem,wole nowe,jak widze ,ze np nie nosze,ale kazda ma inaczej.
Z rzeczami po Mamie widocznie nie jestes jeszcze gotowa,skoro nie mieszkasz na 30m2 to daj sobie czas i zrobisz z nimi porzadek jak bedziesz czula sie gotowa w pelni,moze w ciazy[emoji4]
Proponuje pozniej zrobic pudelko z najwazniejszymi pamiatkami po Mamie i schowac gdzies na pamietake[emoji5]
Do wyjazdu coraz blizej ,super[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom