• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roki_1991 tak metyle z krzepliwoscia nie maja nic wspolnego,chodzilo mi bardziej o mutacje wlasnie[emoji6]

@Marika92 odpoczywaj i nie wracaj jak masz mozliwosc bo u Ciebie w pracy tez te chorobska.
Ja krwawilam mocno do 11/12 tygodnia.

My wczoraj wrocilismy z nad morza,5 godzin jazdy i bylismy na Slaski[emoji4]odpoczelismy w miare ,dzis na 19 drugie zajecia w szkole rodzenia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@mallutka gratulacje :-) oddychaj, nie padaj. Super informacja. Fakt że ja Cię wcale nie kojarzę to ciężko mi się odnieść, sorki :-/

@roki_1991 jednak Ty też to ja pewnie też mam skoro każda z Was odbiera wyniki i je ma. Jem prenatal uno i obawiam się że to za mało eh... dobijające. Przykro mi kochana. Nie znam się na tym wcale więc nie pomogę. Kiedy masz wizytę u lekarza?

@roxie123 powodzenia. Pewnie się teraz uda.

@zosiak od 3 dni biorę prenatal uno, a tak to brałam zwykły kwas foliowy, dupka, luteine i fraxyparyne 0.3 od tygodnia.
@AgaB33 warto zrobić. Chyba każdy coś tam ma. Muszę iść do jakiegoś genetyka z tymi wynikami. Znalazłam u siebie genetyka, nawet szybko ma termin, tylko muszę zadzwonić zapytać czy ona się tym zajmuje

@AgaB33 Poprzednią ciąże zakończyłam szybko i stosunkowo nie dawno bo pod koniec czerwca.... Straciłam nadzieję, że uda mi się zajść ponownie. Nie mogę w to uwierzyć.
Choć już panikuje... Nie chce powtórki:(

reklama
@roki_1991 dobrze ze masz heparyne i prenatal:) ciezko mi powiedziec czy to wystarczy bo ja badalam poziom homocysteiny i na tej podstawie juz wiem dzieki naszej kolezance z forum co zazywac ta wiedza mnie uspokoila.
@AgaB33 badalas teraz homocysteine? to sie dowiesz czy wystarczajaco jest dla Ciebie mozesz zrobic te badania na mutacje ja narazie odpadam nie moge calej kasy wydac na lekarzy i badania trzeba za cos zyc.
@mallutka nie boj sie kazda ciaza jest inna ostatnio moglo nie wyjsc a teraz okaze sie ze bedzie wszystko w porzadku oszczedzaj sie.
@Funia90 zazdroszcze Ci tego Morza nawet w deszcz szkoda ze my tak daleko mamy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry