reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@roki_1991 daj znac jakie wyniki . Ja nie doczekalam sie wyznaczenia terminu przez lekarza tylko wiem kiedy utracilam ciaze ake nie ma co rozpamietywac a zyc terazniejszoscia..Musisz zbadac ta homocysteine zeby wiedziec.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
roxie123
Fanka BB :)
Ja mam D vitum forte też z olejem nie tabletka [emoji4] ostatnio miałam ponad 35 D@roxi123 codziennie, zaczelam od grudnia, w kwietniu byl pozytywny test, na lato, od czerwca zmniejszylam na 1000, a wtedy lekarz powiedzial, ze w naszej szerokosci geograficznej spokojnie moge brac 2000, wiec jak skonczylam, to wrocilam do 2000. Tylko u mnie musi byc kapsulka z olejem, nie moze byc tabletka, bo watroba.
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
@zosiak no niestety najczesciej tak jest ,ze jak jedno ma urlop to drugie nie moze:/
Ja przez lata jak pracowalam w zawodsie to non stop 6 dni w tygodniu i problemy z urlopem,teraz zyje[emoji4]
@Frezja_1 no tez jestem ciekawa co Ci wyjdzie[emoji848]
@mamcia2014 dobrze,ze zajelas sie zabkami bo 7 lat to rzeczywiscie sporo[emoji4]
@Zaaaneta ksylitol to nawet w lidlu kupisz czy spozywczaku
@AgaB33 czekamy na wyniki[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja przez lata jak pracowalam w zawodsie to non stop 6 dni w tygodniu i problemy z urlopem,teraz zyje[emoji4]
@Frezja_1 no tez jestem ciekawa co Ci wyjdzie[emoji848]
@mamcia2014 dobrze,ze zajelas sie zabkami bo 7 lat to rzeczywiscie sporo[emoji4]
@Zaaaneta ksylitol to nawet w lidlu kupisz czy spozywczaku
@AgaB33 czekamy na wyniki[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roxie123
roki_1991
@zosiak dasz radę
wierzę w Ciebie. W końcu będziesz miała powód do radości i czerpania siły 
@roxie123 wizyta za tydzień w czwartek. Do tego czasu to ja chyba osiwieje... Martwią mnie trochę te bóle brzucha, bo ta takie kłócie na środku w dole. Mam wrażenie że takie same bóle miałam w tamtej ciąży i to jak już miałam w sobie martwe dzieciątko
@roxie123 wizyta za tydzień w czwartek. Do tego czasu to ja chyba osiwieje... Martwią mnie trochę te bóle brzucha, bo ta takie kłócie na środku w dole. Mam wrażenie że takie same bóle miałam w tamtej ciąży i to jak już miałam w sobie martwe dzieciątko
roxie123
@roki_1991 @Marika92 bedzie wszystko dobrze ;** chciałabym dołączyć do brzuchatek za 1,5 tyg ale co ma być to będzie
reklama