Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
trzeba nas zebrać do kupy 
No chce odgonic te zle mysli, bo przeciez mam dla kogo zyc itp ale to chyba tak przy swietach taka handra mnie zlapala... Bo mam teraz czas na myslenie i sie zalamuje. Ale spoko, od jutra postanawiam poprawe@anja93 jasne rozumiem. Mialabym tak samo ale naprawde odganiam te mysli i wyobrażenia bo boje ze troche mi to siądzie na glowe, boje sie ze bym sie podlamala byla niepotrzebnie nieszczesliwa a mam z czego czerpać pozytywna energie, M fajny duzo znajomych, mieszkanko fajne, nie mozemy sie zalamywac..boje sie ze to by sie odbilo na moim zwiazku. Zyj bejbe mysla ze to wszystko przed wami ze sie uda i bedziecie mieli swoje malenstwo a na razie dbajcie o siebie i bliskichjesli macie fajnych
![]()
To ja Wam dedykuję ulepszoną wersję. Stary Rok jaki, Nowy Rok taki. Więc wystarczy do Sylwestra na nogi stanąć.Mówią że jaka Wigilia taki caly rok.