Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kreska jest więc nadzieja cały czas jest.Te testy co wcześniej robiłam to są jakieś dziwne bo najpierw jest druga kreska a po kilku minutach znika... ale ten trochę jeszcze dał mi nadzieje.. zrobię rano i zobaczę jak się sprawy mają a w poniedziałek bez skierowania na betę nie wyjdę z gabinetu...
Tydzien po terminie @. Ale to byl drugi cykl po poronieniu wiec nie wiedzialam dokladnie kiedy powinnam dostać @.@martakratka a jeszcze mam jadno pytanie [emoji6]ile czasu po spodziewanej @ robiłaś te testy ?
Kreska jest więc nadzieja cały czas jest.
A który to tc wg om?
Jeśli wychodzą ci blade kreski a jesteś jeszcze przed terminem @ to moim zdaniem nie ma powodów do niepokoju, ja robiłam test 4 dni przed terminem @ i była bardzo słaba kreska, ledwo widocznaDzisiaj powinna przyjść @
Jeśli wychodzą ci blade kreski a jesteś jeszcze przed terminem @ to moim zdaniem nie ma powodów do niepokoju, ja robiłam test 4 dni przed terminem @ i była bardzo słaba kreska, ledwo widoczna![]()
@jagoda87 faktycznie moze zlapalas sam poczatek bety, nie pamietam od ilu lapie test ale załóżmy ze 10, to za 2 dni bedzie miec 20 a za kolejne 2 dopiero 40, tzn na poczatku rosnie chyba szybciej ale i tak beta musi sie rozhulac, moze zlapalas ja na samym poacztku, ja jak czekalam na wynik bety zrobilam test bo sie niecierpliwilam, a bete mialam ponad 1200wiec troche juz rosla bez mojej obserwacji
pozostaje Ci czekac na spokojnie jakos
ale sprobuj po skierowanie na te bete sie udac
:*