Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

@jagoda87 super ! ;*Dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie i maluch rośnie a serduszko ładnie bije.
Zobacz załącznik 894852
Może@Totois30 A to ja nie odpisałam - dałabym rękę uciąć że odpisałam (i pewnie teraz bym ręki nie miała). Ja nie brałam zastrzyków, więc to nie ja radziłam. Może @agatush lub @Marika92 ??
@muza_ton Moje dzieci wolą wannę - młody idzie, 10 minut i wychodzi umyty. A córka - to jak nie pogonisz, to by i 3 godziny w wannie siedziała... Ostatnio mija godzina jak w wannie siedzi, więc mówię do niej: "Pora wychodzić!", a ona: "A co tak szybko?? Ja jeszcze włosów nie umyłam...". Jak nie staniesz nad nią za każdym razem i nie będziesz mówić, co ma robić - to tego nie zrobi...
Ja robiłam pod kątem od 45 do 60 stopni :-)Ja tez bralam tylko prenatal uno i kwas foliowy zwykly 5mg... Zwykly kwas chyba do 16 tc. Ale nie mam zbadanej mutacji i zakrzepowe wszystko ujemne.
@roki_1991 ja od 2 mcy dzieki radzie kogos stąd chyba @witch84 ( juz sie pytałam czy to info od witch ale nie odpisala) robie zastrzyk pod katem 45 stopni i mam bielutki brzunio super, nic nie boli nic nie szczypie, siniaki sie nie robia
konsultowalam z ginem i specami w wawie, mozna i pod tym katem
![]()
Spróbuję i ja od tym kątem bo u mnie siniaki ....ale nie bolą te zastrzyki jak robięJa tez bralam tylko prenatal uno i kwas foliowy zwykly 5mg... Zwykly kwas chyba do 16 tc. Ale nie mam zbadanej mutacji i zakrzepowe wszystko ujemne.
@roki_1991 ja od 2 mcy dzieki radzie kogos stąd chyba @witch84 ( juz sie pytałam czy to info od witch ale nie odpisala) robie zastrzyk pod katem 45 stopni i mam bielutki brzunio super, nic nie boli nic nie szczypie, siniaki sie nie robia
konsultowalam z ginem i specami w wawie, mozna i pod tym katem
![]()
10 września mam wizytę. Pokażę mojej ginekolog wyniki mutacji - zobaczę co mi powie.@Totois30 ja sobie pod kątem 45stopni ale i tak mi została ślady po tym. Tylko że ja się nimi nie przejmuje
@Dagmarka1991 super wieścinajgorsze wykluczone, teraz będzie tylko lepiej
![]()