Lu_cy
Fanka BB :)
Też mam flo. Jak klikniesz w ustawienia na tym obrazku to masz opcję żeby pokazywał skończone tygodnieJaka masz aplikacje ? Ja po prosti w flo przeszlan na tryb ciaza zeby mi nie przypominal ciagle ze @sie spoznia [emoji14]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też mam flo. Jak klikniesz w ustawienia na tym obrazku to masz opcję żeby pokazywał skończone tygodnieJaka masz aplikacje ? Ja po prosti w flo przeszlan na tryb ciaza zeby mi nie przypominal ciagle ze @sie spoznia [emoji14]
Mam!Też mam flo. Jak klikniesz w ustawienia na tym obrazku to masz opcję żeby pokazywał skończone tygodnie
Chyba wiem w czym rzecz ,ja mam flo i pokazuje Ci że zaczął się 5 tydzień dzień pierwszy ,zmieniłam w ustawieniach żeby pokazywała tygodnie skończone i jest ok,Moja aplikacja twierdzi, ze dzis 5+1... a ja mam dzis 28dc wiec nie ogarniam.. [emoji14]
@Takaja123 Dziewczyny mówią o badaniach genetycznych - to jest co innego niż his-pat robiony po zabiegu. To badanie stwierdza czy u płodu wystąpiła wada genetyczna, określona może zostać także płeć dziecka, która jest niezbędna by uzyskać np. zasiłek pogrzebowy i skrócony macierzyński
@roki1991 trzymam kciuki za wizyte ! I zycze lepszej drugiej połowy dnia.@Takaja123 dziś miałam kiepski poranek w pracy, teraz jest już lepiej. Bolą mnie trochę plecy, ale raczej wyżej i czasem zaboli brzuch nad spojeniem łonowym. Większy problem mam z tym że mi niedobrze i nie wiem czy z głodu czy właśnie z nie chęci do jedzenia... Masakra... Jedyne co mi pasuje to chleb z masłem na tą chwilę i nie wiem czy dalej jestem głodna czy nie....
Jutro mam wizytę... Tak się mega znowu boję... Masakra