Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
@lu_cy ja w poprzedniej ciazy nie mialam zadnych objawow. A gdyby nie szyjka to mialabym.synka w domu takze spokojnie ! ;*@roki_1991 U mnie 6t5d, ale wstałam i mówię do męża że czuje się jakbym już nie była w ciąży. Mam złe przeczucia
Ja też będę zespół i przeciwciała robić już w ciąży, jak się uda zajść.5+2
Dziewczyny, czy na badanie na zespol antyfosfolipidowy trzeba byc na czczo? Wydawaloby sie , ze nie ale wole sie upewnic czy po tym teście obciazenia glukoza moge od razu pojechać do innego labu i je zrobic?
Wiem, ale po prostu jakoś mniej bolą mnie piersi, to plamienie i brzuch. Nastawilam się na najgorsze@lu_cy ja w poprzedniej ciazy nie mialam zadnych objawow. A gdyby nie szyjka to mialabym.synka w domu takze spokojnie ! ;*
Chociaz.. sama panikuje ze nie mam objawow.![]()
Będziemy się wspierać.To oby tym razem było dobrze . Ja ostatnio też byłam na heparynie i duphaston , tylko acardu nie brałam w ciąży tylko podczas starań . Więc nie wiem czy brakło tego acardu czy sterydu czy po prostu ciąża była nie prawidlowa .
Trzymajcie kciuki dziewczyny za dzisiejsze badanie i za wyniki badania męża. Coś mnie mdli po luteinie,wcześniej tego nie było. Ale da się radę.
@roki_1991 U mnie 6t5d, ale wstałam i mówię do męża że czuje się jakbym już nie była w ciąży. Mam złe przeczucia
Ja też już bym miała dzieciątko w domu. Ale musimy walczyć dalej. Oby było ok.@lu_cy ja w poprzedniej ciazy nie mialam zadnych objawow. A gdyby nie szyjka to mialabym.synka w domu takze spokojnie ! ;*
Chociaz.. sama panikuje ze nie mam objawow.![]()
Lucy no nie nastawiaj się tak To chyba ten starych i stres Tobie takie myśli czarne przynosi . Będzie dobrze . Objawy to nie wyznacznik . Plamienie dalej jest czy ustało ?Wiem, ale po prostu jakoś mniej bolą mnie piersi, to plamienie i brzuch. Nastawilam się na najgorsze![]()
Co badasz na krzepliwosc i jak czesto?Ja mam tak od kilku tygodni... Tym bardziej że biorę jej dalej 3x3. Po wieczornej dawce rano dalej mam jej smak w ustach, więc rozumiem co czujesz niestety...
Ja się długo czułam jakbym nie była w ciąży. To nie wyznacznik. Myśl pozytywnie, wizyta już niedługo, zobaczysz piękne serduszko i się uspokoisz
Ja właśnie zrobiłam badania na krzepliwosc, popołudniu będą wyniki, mam nadzieję że będzie okej... I tak samo progesteron