• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Oczekujaca123 rozumiem Twój strach. Trzeba zaufać Bogu i przyjąć co da. Jestem z Tobą całym sercem kochana :*

@Dzoana88 to życzę owocnych starań :* my chcemy się jednak wstrzymać jeden cykl i wtedy zaczniemy starania :)

@Kasiulek 77 gratuluję :) ja już mam tak, że gdybym była w ciąży też biegalabym co tydzień na wizytę :D masz wizyty wraz z usg czy jakieś badania robisz międzyczasie?

reklama
@Oczekujaca123 rozumiem Twój strach. Trzeba zaufać Bogu i przyjąć co da. Jestem z Tobą całym sercem kochana :*

@Dzoana88 to życzę owocnych starań :* my chcemy się jednak wstrzymać jeden cykl i wtedy zaczniemy starania :)

@Kasiulek 77 gratuluję :) ja już mam tak, że gdybym była w ciąży też biegalabym co tydzień na wizytę :D masz wizyty wraz z usg czy jakieś badania robisz międzyczasie?
Na pierwszej mnie nie badała poszłam tylko po leki ,sama mówiła żeby przyjść za tydzień ,jeszcze nic nie było widać a w sobotę pęcherzyk z ciałkiem żółtym i teraz znowu w sobotę mam iść ,i takie czekanie od wizyty do wizyty ,badań żadnych nie robię jeszcze ,tylko betę robiłam 5 x:D

Tez czekalam i myslalam czy aby napewno przyjdzie. Gin powiedzial ze powinnam dostac za dwa tyg od wizyty czyli 20.10. .. wiadomo ze to nie ma zadnej reguly a ja 21.10 bylam zestresowana ze cos nie tak i ze napewno nei dostane ;-) okres przyszedl 28.10 ;-) chyba nie wolno za duzo o tym rozmyslac :-)
A przepraszam że zapytam a kiedy poronilas? I tak mniej więcej ile po tym pojawił się?

A przepraszam że zapytam a kiedy poronilas? I tak mniej więcej ile po tym pojawił się?
Stres robi swoje. Ja przeżywałam bardzo czy wszystko się zagoilo czy jest w porządku. Poszłam na wizytę też przed okresem (myślałam, że dostanę 10.10.) i dostałam trzy dni po wizycie 18.10. jak już stres opadł i cieszyła się, że wszystko jest ok :)

Właśnie się trochę martwię bo przed dzidzia brałam dostinex na obniżenie prolaktyny bo przez nią okres mi się nie pojawiał. Mam nadzieję że nie podskoczyla do góry i nie zablokuje mi miesiaczki.

Tutaj z wami mogę chociaż porozmawiać bo mój mąż mówi aby się nie martwiła że wszystko będzie dobrze i kolejna dzidzia ale na te tematy nie chce bardzo ze mną rozmawiać tak jak i moja mama. A tutaj z wami chociaż powiem co mi.lezy na sercu a wy doradzicie

Tutaj z wami mogę chociaż porozmawiać bo mój mąż mówi aby się nie martwiła że wszystko będzie dobrze i kolejna dzidzia ale na te tematy nie chce bardzo ze mną rozmawiać tak jak i moja mama. A tutaj z wami chociaż powiem co mi.lezy na sercu a wy doradzicie
Mi też jest lepiej odkąd tu trafiłam i mogę się wygadac mimo, że z mężem rozmawiam bez problemu o wszystkim i mi jeszcze doradza. Tutaj każda rozumie, doradzi i wspiera:) a teraz lekarz nie zalecił prolaktyny? Jeśli do wizyty nie pojawi się okres to dopytaj lekarza może coś poradzi. U mnie stres opadł i sam przyszedł @

Ja juz po wizycie.
Sa dwa pecherzyki, ale jeden jest zbyt malutki i pewnie nic z niego nie bedzie [emoji20] ale na razie ciaza bliźniacza, ale lekarka kazala sie nie nastawiac
Drugi wyglada ladnie, ciaza wg usg o tydzien mlodsza ale ginekolog kazala sie nie martwic pdobno tak jest czesto. Dzis wg usg 4+2 wg om 5+2
Teraz kazala odpoczywac i sie nie derwowac. Kolejna wizyta 20.11 wtedy wg usg. Bedzie 7+2 i powinno byc serduszko. Nie ma sensu wczesniej. Mam zapas lekow. Pogadanka o cukrzycy zaliczona. No i teraz moge tylko zdrowo sie odzywiac cukry mierzyc i czekac na rozwoj wydarzen. [emoji6]

Doskonale Cię rozumiem. U mnie też niespodziewanie (ani ja, ani mąż nie mamy bliźniaków w rodzinie) okazało się, że spodziewam się bliźniaków. Ryzyko ciąży mnogiej większe, ale strach myślę, że ten sam... Ja wyszłam z założenia, że moje aniołki widocznie do mnie wracają :sorry2: i mimo lęku, cieszę się tą dwójeczką :-) :) A ja również miałam jeden mniejszy drugi większy i tak zostało, że jest między nimi jakby 2-3 dni różnicy. Jeśli chodzi o tak niską ciążę, to raczej się wchłania :tak: trzymam kciuki, żeby było dobrze z dwójką lub bez &&&&&&;-) ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry