reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@xszaracodziennosc A masz problemy z prolaktyną? Mi kiedyś pomógł Castagnus - ale bardziej na plamienia przed @, ale z tego co mi wiadomo jest też stosowany w celu wyregulowania cyklu. Może zapytaj swojego lekarza. Jest to lek ziołowy wydawany bez recepty.

@Dagmarka1991 Aż musiałam sprawdzić co to jest ten SHBG. W jakim celu to badanie się wykonuje?

Ostatnia edycja:
reklama
Insulina 14,10 mU/l (norma: 3,00 - 25,00)
Glukoza: 85 mg/dl
SHBG 27,5 nmol/l (norma: 27,8 - 146,0) poprawiło się, wcześniej było poniżej normy i to konkretnie

po metforminie insulinę mam w normie, wcześniej było powyżej normy

Pozdrawiam!
Dagmarka1991 dobrze , ze insuluna spadla , ale powinna byc poniżej 10. Dobry lekarz zwroci na to uwage :)
Alw wazne , ze spada

@Oczekujaca123 @Lu_cy dziękuję Wam Dziewczyny za pomoc. Pójdę w środę na betę i zobaczę, planowo @powinns przyjść 21 i wtedy też mam wizytę u gina bo zaczęliśmy starania, a jak wyjdzie to potrzebuje heparyny. Mimo, że chodzę prywatnie to i tak ciężko dostać się do mojego lekarza i trzeba z wyprzedzeniem zapisywać się na wizytę. Cóż nawet jak nic nie wyjdzie to wizytę mogę odwołać, zawsze lepiej niż później stresować się, że nie mogę dostać się do niego.

@witch84 to badanie jest wskazane przy nadczynnosci tarczycy chyba z tego co się orientuję.

@Oczekujaca123 @Lu_cy dziękuję Wam Dziewczyny za pomoc. Pójdę w środę na betę i zobaczę, planowo @powinns przyjść 21 i wtedy też mam wizytę u gina bo zaczęliśmy starania, a jak wyjdzie to potrzebuje heparyny. Mimo, że chodzę prywatnie to i tak ciężko dostać się do mojego lekarza i trzeba z wyprzedzeniem zapisywać się na wizytę. Cóż nawet jak nic nie wyjdzie to wizytę mogę odwołać, zawsze lepiej niż później stresować się, że nie mogę dostać się do niego.

@witch84 to badanie jest wskazane przy nadczynnosci tarczycy chyba z tego co się orientuję.
A czy gin nie moze wypisac ci recepty na zapas?
Mi moja wypisala neoprain w sierpniu mimo, ze starania zaczynalismy w pazdzierniku. I na pewno nie zakladala, ze zaskoczymy za pierwszym razem. Mialam recepte bez daty ... (w jednej aptece nie chcieli sprzedac) w innej Pani sobie dopisala date twierdzac ze przeciez moze akurat dzis bylam ;) takze nawet sama moglabym dopisac i wykupic. Zawsze mozna tez opakowanie kupic wczesniej one maja b.dluga date waznosci i niw musisz wtedy od razu miec wizyty i sie strwsowac , ze nie masz leku.

reklama
Do góry