Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak@Takaja123 jest dużo opisów i masz segrewane badania. Są różne zakładki do tego jest zawieszka jestem w ciazy i torba lniana. Tak spodobał mi się ten segregator miałam to zakupic ale się nie udało. Więc teraz to sobie zakupie
@xszaracodziennosc też minie spodobał. Kupowalas to z dodatkami?
Na starania polecam prenatal uno, dodatkowo bralam b12 magnez wit d3 ale warto zbadac sobie poziom. Ja badalam przed ciaza cale elektorlty i zelazo o ferrytyne szczegolnie ze masz niedokrwistosx zelazo trzeba dopasowac dawkaDziewczyny polecicie jakieś dobre witaminy? Takie dla starających się? Chciałabym uzupełnić niedobory bo napewno mam spore, przez niedokrwistość. Czuję się słaba strasznie, włosy mi wypadają [emoji57] Brałam kiedyś femibion
Elektrolity zelazo ferrytyna b12 dostalam od internisty wiec warto zapytacTeż mam zamiar przebadać. Ale t9 już po nowym roku bo teraz chce trochę odpocząć od badań.
Przykro mi [emoji3525] Trzymam kciuki za ten cykl [emoji110][emoji110][emoji110]A więc sytuacja moja wyglada następująco
Wynikow jak nie było tak nie ma
I co mnie ogromnie dziwi to dziś w nocy bez zadnych wcześniejszych objawów dostalam boli brzucha i @ ! To chyba wszystko jasne [emoji17] dziwi mnie to ze tak szybko przyszla @.
dziekuje Wam za kciuki i przepraszam za lekkie zamieszanie.
Ja jestem, ale nie pomogę bo nie korzystałam z pomocy. Niemniej bardzo fajna była pani psycholog z którą rozmawiałam na Klinicznej. Taka młoda. Dużo rzeczy pomogła nam poukładać w głowach.Dziewczyny jest któraś z was z trójmiasta i może polecić dobrego psychologa? [emoji17] chodzi mi bardziej o okolice Gdyni. Potrzebuję pomocy po stracie synka, nie radzę sobie [emoji17] Z tygodnia na tydzień czuję się coraz gorzej. Mam stany depresyjne i jest coraz gorzej [emoji17] Potrzebuję z kimś porozmawiać [emoji17] Mam numer do jednej Pani psycholog ale chciałabym kogoś godnego polecenia [emoji17]