To tak jak ja. 7 lub 8 stycznia powinna przyjśćTak..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To tak jak ja. 7 lub 8 stycznia powinna przyjśćTak..
@coco07 ja wróciłam dopiero co do pravy i nie miałam zaświadczenia o zakończonym leczeniu, powiedziałam że poroniłam i byłam na macierzyńskim i tyle. Więcej nie pytali bo i tak płakałam jak to mówiłam...
@Malaga00 to straszne co piszesz [emoji3525] Pozwij tą lekarkę i opisz ją na znanylekarz [emoji44]
To na prawdę nie jest takie złe i straszne@Dagmarka1991 tez jestem ciekawa o miała na myśli. Powiem Wam, że odkąd wyszło mi, że mam brać heparyne jestem przerażona tym faktem i jak poradzę sobie z tymi zastrzykami. Ale jeśli ma to pomoc to zrobię wszystko
Co w ogóle u ciebie kochana? Jak się czujesz?? Który to już tc?Jak już trzeba zrobić ten zastrzyk to się o tym nie myśli. Też się bałam co to będzie a wcale nie jest to takie straszne :-)
U mnie 11To tak jak ja. 7 lub 8 stycznia powinna przyjść
Chociaż po cichu liczę Ze nie przyjdzie [emoji23]To tak jak ja. 7 lub 8 stycznia powinna przyjść
Z jednej strony chcialabym aby przyszła wtedy pewność że torbiela nie ma a z drugiej jak nie przyjdzie i da 2 kreski też będę szczęśliwa.Chociaż po cichu liczę Ze nie przyjdzie [emoji23]
[emoji4]Z jednej strony chcialabym aby przyszła wtedy pewność że torbiela nie ma a z drugiej jak nie przyjdzie i da 2 kreski też będę szczęśliwa.
U mnie 16tc, wczoraj byłam na ip bo jakoś brzuch mi się wypychal. Ale jest wszystko w porzadku, szyjka 6cm także nie martwię sięJeśli zwolnienie było dłużej niż 30 dni to musiałaś iść na badania do medycyny pracy czyli mieć to zaświadczenie od lekarza o zakończonym leczeniu. Jeśli byłaś na macierzyńskim to sprawa może wyglądać inaczej, tu się nie znam.
To na prawdę nie jest takie złe i strasznezrobimy wszystko dla naszych maluchów. Ja sobie już 4 miesiące i nie ma żadnego problemu
Co w ogóle u ciebie kochana? Jak się czujesz?? Który to już tc?![]()