Malaga00
Fanka BB :)
Ja tej pierwszej po zabiegu nie czułam, tylko dużo śluzu miałam [emoji53] a tutaj i śluz i ból owulacyjny i inne nieprzyjemne objawyMoja dwie owulacje były odczuwalne. Zobaczymy jaka teraz ta będzie ale chyba też podobna.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja tej pierwszej po zabiegu nie czułam, tylko dużo śluzu miałam [emoji53] a tutaj i śluz i ból owulacyjny i inne nieprzyjemne objawyMoja dwie owulacje były odczuwalne. Zobaczymy jaka teraz ta będzie ale chyba też podobna.
Kochana 91 to twój rocznik ? Ja jestem 88... odkąd skonczylam 30 lat włączyła mi sie dopiero chęć posiadania dziecka.. wczesniej nic... A teraz czuje się jakby było za pozno i boję się że się nie uda. No ale trzeba być dobrej mysli ... staram się ale ciężko nierazPowiem Wam dziewczyny, że ja się czuję staro. Jakoś mi się już wszystkiego odechciało. Jakiegoś dołka mam.
Ja też 88 [emoji4]Kochana 91 to twój rocznik ? Ja jestem 88... odkąd skonczylam 30 lat włączyła mi sie dopiero chęć posiadania dziecka.. wczesniej nic... A teraz czuje się jakby było za pozno i boję się że się nie uda. No ale trzeba być dobrej mysli ... staram się ale ciężko nieraz
Tak. 91 z marca jestem. Każdy ma swój los zapisany. Ja poszalałam dzisiaj i kupiłam sobie sweterek granatowy z białymi koralikami. I zamówiłam 7 tomów powieści Harry Potter i będę czytać, bo filmy już widziałam po 5 razyKochana 91 to twój rocznik ? Ja jestem 88... odkąd skonczylam 30 lat włączyła mi sie dopiero chęć posiadania dziecka.. wczesniej nic... A teraz czuje się jakby było za pozno i boję się że się nie uda. No ale trzeba być dobrej mysli ... staram się ale ciężko nieraz
Tak. 91 z marca jestem. Każdy ma swój los zapisany. Ja poszalałam dzisiaj i kupiłam sobie sweterek granatowy z białymi koralikami. I zamówiłam 7 tomów powieści Harry Potter i będę czytać, bo filmy już widziałam po 5 razyKochana 91 to twój rocznik ? Ja jestem 88... odkąd skonczylam 30 lat włączyła mi sie dopiero chęć posiadania dziecka.. wczesniej nic... A teraz czuje się jakby było za pozno i boję się że się nie uda. No ale trzeba być dobrej mysli ... staram się ale ciężko nieraz
Ja jutro ostatni dzień luteiny.Ja też 88 [emoji4]
Nie doczekałam testowania... Dzisiaj 1dc.. Który miał 26dni...