• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Dagmarka1991 posłuchaj @witch84, ja też właśnie badałam lh I fsh. U mnie stosunek lh do fsh wynosi ponad 0,80. Mam nadzieję, że wszystko sobie z lekarzem wyjaśnisz i poznasz winowajcę.
Ja biorę leki narazie. Bardzo dużo czasu mi zajęło uregulowanie tych pozostałych wyników, które wcześniej były w cały świat. Czeka mnie stymulacja owulacji. Jeszcze będę powtarzać wyniki w lutym. W karcie u mojej ginekolog mam wpisane, że objawy charakterystyczne dla pco, ale obraz usg okej. Biorę metforminę, bromergon, spironol, dexametazon, wit d3. I sporo witamin. I od soboty luteina 16 dzień cyklu. Ja narazie na ciążę się nie nastawiam. Bardziej na wyrównanie cykli i przywrócenie owulacji. Także długa droga przede mną, ale walczę.

Myślałam, za beta wyjaśni mi wszystko i się przeliczyłam. @roki_1991 jak myślisz czy mogę wziąć luteine? Na wypadek ciąży i tak mam brać może ona rozwiąże mój problem albo @ przyjdzie albo nie. Wizyta dopiero w piątek.

@roki_1991 dziwny wynik jak dla mnie. Bo robiłam w alab i @natala95 też patrząc na wynik alab i jest 0.0 dlatego nie wiem.

Dlatego właśnie ci mowie żebyś powtórzyła w poniedziałek jeśli nie dostaniesz dalej @ :) ja też tak miałam. Pierwsza beta 1.7, więc wzięłam leki na gorączkę bo byłam pewna ze nie ma ciąży. I dziewczyny tu powiedziały żebyś powtórzyła za 2 dni. Wynik był 14.3

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry