reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Powiem tak też mi się ten pomysł nie podoba że jedzie. Tylko jak my się poznaliśmy to on pracował za granicą we Francji i widywalismy 3 razy w roku. Potem zjechał na czas jaki ale pracował w Polsce na delegacjach. No i nadszedł czas był trochę w domu i wsiadł na tiry na rok. Zakończył pracę i zaczęły się starania
No i półtora roku minęło zaszłam ale straciłam. Teraz jedzie narazie tylko na 2.5 miesiąca. Bardzo nie jestem zadowolona ale duży wkład daliśmy w firmę która można powiedzieć że stanąłem w miejscu. Dlatego jedzie aby trochę odbić i nadrobić.
Chociaż jakby nie pojechał i został to by nie było źle. Ale on chce mieć coś swojego i dlatego chce ulepszyć trochę firmę. Poświęcam się ale nie na długo na wiosnę i wakacje będę chciała aby wracał bo mi lata lecą i coraz gorzej będzie z zajściem.
@Takaja123 a za Ciebie trzymam mocno kciuki aby ta beta rosla

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny u mnie po tej luteinie coś się ruszyło. Po dwóch tabletkach zaczęła się @ niedawno wzięłam trzecia także może się rozkręci bo na razie ubogo. Cieszę się, że @ przyszła bo już się bałam, że ciąża pozamaciczna czy coś. Mimo to dziękuję Wam za kciuki :) od dziś zaczęłam brać olej z wiesiołka i 8.02 wizyta o ile będę już po @. I kolejny cykl starań :)

Dziewczyny u mnie po tej luteinie coś się ruszyło. Po dwóch tabletkach zaczęła się @ niedawno wzięłam trzecia także może się rozkręci bo na razie ubogo. Cieszę się, że @ przyszła bo już się bałam, że ciąża pozamaciczna czy coś. Mimo to dziękuję Wam za kciuki :) od dziś zaczęłam brać olej z wiesiołka i 8.02 wizyta o ile będę już po @. I kolejny cykl starań :)
Ja miałam też ubogo po luteinie. Mam nadzieję, że nie będziesz miała rozchwiania hormonalnego. Sprawdź podstawy.

U mnie nadal cisza.... wczoraj biel dziś biel i @ brak. Mialam dostac 30-31 Ale może jakieś opóźnienie i przyjdzie dziś w nocy... trzymam kciuki za Twój kolejny cykl starań [emoji173][emoji173]

reklama
@Dzoana88 dziękuję na pewno kiedyś się uda :) zamierzam cieszyć się tym co mam i myśleć pozytywnie bo zalamywanie się i myślenie o tym, że lata lecą i że zblizalby się termin porodu nic nie zmienia. Trzeba patrzeć przed siebie, a nie stać w miejscu. :)
A jeśli mogę wiedzieć przypomnij mi który jesteś rocznik ? Bo ja 88... I staram się o pierwsze dziecko... wczesniej jakoś nie czułam potrzeby i myslalam ze to takie łatwe itp... I wyszło jak wyszło.. A teraz troszkę się martwię...

Do góry