Takaja123
Fanka BB :)
@Pietruszka29 jeśli chodzi Ci o śluz plodny, że jest go mniej to ja byłam w takiej sytuacji też po lyzeczkowaniu. Zaczęłam brać oeparol 3x1, biorę już drugi cykl i widzę poprawę śluzu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rozumiem. Dziękuję za informację. Nawet moja Endo w Polsce nie po informowała mnie że jest badanie prolaktyny po obciążeniu . A masz może jeszcze jakieś przykłady badań które powinny być zrobione. Pewnie o większości nie słyszałam[emoji848][emoji848]Robisz badanie na czczo. Następnie podają Ci metoklopramid, który pobudza wydzielanie prolaktyny (wynik powinien być od 2 do 4x wyższy niż na czczo). Brak wzrostu świadczy najczęściej o guzie prolaktynowym, natomiast jeśli wynik jest większy niż 6x to mamy do czynienia z hiperprolaktynemią czynnościową i wskazana jest terapia lekami dopaminergicznymi.
A co liczyłas posty[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Nadrobilam wszystko!!! Kobiety ale macie wene dzisiaj [emoji1787]
Madeline ja miałam inseminacje na pęcherzyku 2.1[emoji846]
Młoda za dużo negatywnych emocji. Każdy może się zdenerwowac i z czymś nie zgodzić ale nie dyskutować przez 200 postów w takim agresywnym tonie.