• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ooo nad tym szpitalem tez się zastanawiam w końcu ... I dr Staniczek tam jest [emoji6] a z tej wanny można korzystać kiedy się chce? Trzeba ja wcześniej „rezerwować”? Płaci się coś za nią?

Kochana GRATULACJE!!! Śliczna dziewczynka! [emoji5][emoji7][emoji173]️ ile ważyła? Wszystko przebiegło po twojej myśli? Cieszcie się sobą [emoji8][emoji173]️ i dużo dużo zdrówka dla Was![emoji5]
A ważyła 3870 kawał baby ha ha

@Takaja123 właśnie spojrzałam na wyniki V-leiden mam prawidłowy. Tylko uszkodzony VR2, MTHR i PAi. Zobaczymy co lekarz powie. Zna moje wyniki.
Obawiam się wizyty i tego że tam nic się nie rozwija. Ale też myśle pozytywnie. Męczą mnie mdłości więc to daje mi nadzieje :)
Jeszcze kilka dni i będę wiedziała na czym stoje.

@Rumuneska gratuluję i życzę 9 nudnych miesięcych do mojej wizyty jeszcze 5 dni :)

Ostatnia edycja:
Witam się dziewczyny , miałam dzisiaj inseminacje i teraz dwa tygodnie czekania zeby zrobić bhcg . Owulacja z lewej strony , wczoraj zrobiłam zastrzyk ovitrelle i będziemy jeszcze działać przez pare dni.

Wracając do jakosci nasienia to sauna ma ogromnie negatywny wpływ . Mój mąż to z sauny korzystał raz na tydzień po 2 godziny . Nasienie nie nadawało się do niczego . Ruchliwośc minimalna , morfologia tragedia . Wystarczyło 3 miesiące nie korzystania z sauny , chłodzenie jajek [emoji23] , suple i parametry skoczyły do góry bardzo ładnie . Wtedy się udało zajść w ciąże ale było puste jajo. Od ponad roku nie był na saunie i dopóki nie zajdę nie w ciąże to musi dbać o nasienie

Witam się dziewczyny , miałam dzisiaj inseminacje i teraz dwa tygodnie czekania zeby zrobić bhcg . Owulacja z lewej strony , wczoraj zrobiłam zastrzyk ovitrelle i będziemy jeszcze działać przez pare dni.

Wracając do jakosci nasienia to sauna ma ogromnie negatywny wpływ . Mój mąż to z sauny korzystał raz na tydzień po 2 godziny . Nasienie nie nadawało się do niczego . Ruchliwośc minimalna , morfologia tragedia . Wystarczyło 3 miesiące nie korzystania z sauny , chłodzenie jajek [emoji23] , suple i parametry skoczyły do góry bardzo ładnie . Wtedy się udało zajść w ciąże ale było puste jajo. Od ponad roku nie był na saunie i dopóki nie zajdę nie w ciąże to musi dbać o nasienie
Wiesz, jeśli chodzi o saunę (a mój prowadzi super zdrowy tryb życia i do tego bardzo dużo jeździ na szosie i kolarce....), to problem jest taki, że jemu wychodzi tylko 2% prawidłowych plemników, ale pozostałe parametry ma tak dobre - ruchliwość, ilość, gęstość, że lekarz mu powiedział, że to jest super wynik i dużo lepszy niż u innych 4%. Dlatego jemu ciężko jest przyjąć to niechodzenie na saunę.... Jak zaszłam w ciążę znowu zaczął chodzić, no i teraz przerwa jest mała, a nowe starania przed nami...

reklama
Wtedy się udało zajść w ciąże ale było puste jajo. Od ponad roku nie był na saunie i dopóki nie zajdę nie w ciąże to musi dbać o nasienie
A ile się po tym pustym jaju ponownie staraliście, że zdecydowaliście się na inseminację? Nam lekarką powiedziała, żeby po poronieniu jeszcze teraz spróbować naturalnie przez chwilę (nie wiem ile to jest), a jak się nie uda to też inseminacja.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry