Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A to nie jest tak, że szczepienia są wstrzymane ze względu na gromadzenie się ludzi w przychodni? Że nie ma medycznych przeciwwskazań? Nam na szczęście się udało 2 szczepienie zanim wszedł zakaz
Jest dokładnie tak jak mówisz. Dlatego warto pytać w przychodni.A to nie jest tak, że szczepienia są wstrzymane ze względu na gromadzenie się ludzi w przychodni? Że nie ma medycznych przeciwwskazań? Nam na szczęście się udało 2 szczepienie zanim wszedł zakaz
To jeszcze nic nie znaczy, nie zamartwiaj się na zapas. Póki nic więcej się nie dzieje, to na pewno nic złego :* dzisiaj masz wizytę??Chyba się pospieszylam z ta radością :/ właśnie przy podcieraniu na wc zaczęłam delikatnie plamić na beżowo :/
Wiem wiem, ale ciężko się nie martwić po tym co przeszłam. Jestem już po wizycie, dostałam mnóstwo leków. Kolejna za 9 dni. Na razie nic jeszcze nie widać, za niska betaTo jeszcze nic nie znaczy, nie zamartwiaj się na zapas. Póki nic więcej się nie dzieje, to na pewno nic złego :* dzisiaj masz wizytę??
Ale luteine masz? To nie martw się. Ja dzień po zrobieniu testu zaczęłam plamic na ciemno. Ale wzięłam od razu dupka i przeszło [emoji846]Wiem wiem, ale ciężko się nie martwić po tym co przeszłam. Jestem już po wizycie, dostałam mnóstwo leków. Kolejna za 9 dni. Na razie nic jeszcze nie widać, za niska beta
A byłaś badana na fotelu? To po tym może być lekkie plamienie!Wiem wiem, ale ciężko się nie martwić po tym co przeszłam. Jestem już po wizycie, dostałam mnóstwo leków. Kolejna za 9 dni. Na razie nic jeszcze nie widać, za niska beta
Ale luteine masz? To nie martw się. Ja dzień po zrobieniu testu zaczęłam plamic na ciemno. Ale wzięłam od razu dupka i przeszło [emoji846]
Tylko usg miałam, a plamić zaczęłam przed wizyta.A byłaś badana na fotelu? To po tym może być lekkie plamienie!
Ja wiem, że stres jest, ale on będzie Ci ciągle towarzyszył... Trzeba jakoś próbować go okiełznać :*
Jesteś obstawiona lekami, masz porobione mnóstwo badań, lekarz na pewno wie co robi :*
A może używasz aplikatora i sobie podraznilaśMam luteinę, biore ja dopiero od wczoraj. I to dziwne, bo plamie dopiero od dzisiaj. Jak jej nie brałam, to nie plamilam. Zapisał mi tez progesteron
Tylko usg miałam, a plamić zaczęłam przed wizyta.