Takaja123
Fanka BB :)
@młoda1994 no to bardzo szybko się Wami zajęli
i badania też widzę jak na razie idą w dobrym kierunku krzepliwosc to pierwsza rzecz, która się robi zazwyczaj po poronieniu i tu też wyjdzie co i jak 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już wstawilam wyżej [emoji4]Będę wdzięczna za wrzucenie linku[emoji4]
Ucieszyła się że akurat mam miesiączkę to mogła badania zrobić jeszcze muszę u diabetologa zrobić krzywe żeby zobaczyć jak cukry wyglądają i jej przynieść te wyniki. Oni takich badań niestety nie wykonują w klinice. Ale jestem dobrej myśli. Teraz to już powinno być z górki[emoji4][emoji4]@młoda1994 no to bardzo szybko się Wami zajęli [emoji123] i badania też widzę jak na razie idą w dobrym kierunku krzepliwosc to pierwsza rzecz, która się robi zazwyczaj po poronieniu i tu też wyjdzie co i jak [emoji6]
Ok dziękuję bardzo.Już wstawilam wyżej [emoji4]
CuudnieDobre wieścib. Fajnie ze coś się ruszyło z badaniami, teraz już z górki
Dobra wstawiam Wam jedna fote z sesji wtorkowej już z moim pokaznym brzuchem ;p 28tydzien![]()
Też wyobrażałam sobie Paulę, jako brunetkę@Paula919191 woow cudowne zdjęcie. Wyglądasz kwitnąco
Jakoś tak inaczej sobie Ciebie wyobrażałam jako brunetkę, nie wiem czemu
@młoda1994 cieszę się, że tak ruszyłaś do przodu z tym wszystkim. Trochę szkoda, że jednak ta lekarka nie zna całej prawdy może znalazłaby przyczynęoby wszystko się ułożyło i żeby spełniło się Twoje marzenie o macierzyństwie. ❤
Ślicznie wyglądasz [emoji7] i widoki w tle znajome [emoji16]Dobre wieścib. Fajnie ze coś się ruszyło z badaniami, teraz już z górki
![]()
Dobra wstawiam Wam jedna fote z sesji wtorkowej już z moim pokaznym brzuchem ;p 28tydzien![]()