Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Super dzięki dziewczynyW takim razie już się uspokoiłam. Wszystkie brałyście już podczas starań?
Ok to ja w listopadzie na wizycie też się podpytamTak ja jestem w trakcie i biorę![]()
Ok to ja w listopadzie na wizycie też się podpytamakurat ten miesiąc mam zrobić przerwy po histeroskopii więc po następnej wizycie akurat wznawiam starania. Trzymam kciuki z Twoje starania!
Nie dziękujęJa po histero szybko zaszłam więc również trzymam kciuki![]()
Nie dziękujęOby mi też się udało. No i gratuluję!
Aaaa ok sorkiNo to niestety ciąża poroniona była, ale to nie że względu na zabieg. Starania w toku aktualnie![]()
Mi wychodzą pozytywne przeciwciała w klasie Iga przeciwciał przeciw fosfatydyloserynie, natomiast poza tym mam wysokie ddimery, bo w ciąży w przeciągu 3 dni osiągam 500, a bez ciąży też mam w górnej granicy normy@Destino a jakie badanie robiłaś i po jakich wynikach potwierdzili Ci Aps w ciąży i poza nią?
Mi wychodzą pozytywne przeciwciała w klasie Iga przeciwciał przeciw fosfatydyloserynie, natomiast poza tym mam wysokie ddimery, bo w ciąży w przeciągu 3 dni osiągam 500, a bez ciąży też mam w górnej granicy normy