K
Katijah
Gość
Dziewczyny chcę zrobić wyniki insuliny ale biorę metformine, na ile dni trzeba 9dstawic żeby zobaczyć miarodajny wynik?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale jeśli teraz masz możliwość przez weekend i święto korzystać z pomocy, to warto to zrobić. Rozumiem Twoje położenie o tyle, że krwiak we wczesnej ciazy u mnie pojawił się, gdy pracowałam, robiłam awans i miałam dzieci w wieku 6 lat i 1,5 rok. Było ciężko.Boję się krwiaków, bo w ostatniej też był przyczyną poronienia.. Polegiwać niestety nie mogę, małe dziecko w domu i duży pies.. Niestety pies też nie ułatwia mi życia, bo w ogóle się mnie nie słucha a cały czas skacze i podgryza, mąż w pracy do późna.. No ale trzeba sobie jakoś radzić. Mam nadzieję, że będzie ok.
Dziękuję bardzo.@Katrinaka To wszystko zależy, co chcesz sprawdzić. Jeśli chcesz sprawdzić czy metformina działa prawidłowo, to nie odstawiasz jej wcale. A jeśli chcesz sprawdzić jak Twój organizm funkcjonuje bez niej, to odstawiasz na 2 tygodnie przed badaniem.
No właśnie nie bardzo mam jak odpuścić, bo mąż wyjechał do rodziców daleko, mama kiedy będzie mogła to wpadnie na chwilę, ale na ogół teraz do poniedziałku jestem sama w domu.. No nic, będę się starać uspokoić.Ale jeśli teraz masz możliwość przez weekend i święto korzystać z pomocy, to warto to zrobić. Rozumiem Twoje położenie o tyle, że krwiak we wczesnej ciazy u mnie pojawił się, gdy pracowałam, robiłam awans i miałam dzieci w wieku 6 lat i 1,5 rok. Było ciężko.
Moja gin mówiła że 7 dni przed badaniemDziewczyny chcę zrobić wyniki insuliny ale biorę metformine, na ile dni trzeba 9dstawic żeby zobaczyć miarodajny wynik?
Bodajże na 14 dni przed jeśli chcesz sprawdzać bez leku.Dziewczyny chcę zrobić wyniki insuliny ale biorę metformine, na ile dni trzeba 9dstawic żeby zobaczyć miarodajny wynik?