Witam carri...........tak imiona są pod suwaczkami,,,,,,,, hehe!!!!! a co u CIebie kochana..
Slodziutka no pochwal sie mieszkankiem,,heh ja tak lubie ogladac czyjes fotki,,,

)

Also ni eprzejmuj,, się,,,,,,,, teściowa ... Ty wies znajlepiej co WAM potrezbne,,,,, TY teraz jestes najwazniejsz,, słuchaj siebie a ni einnych,,,

ni edenerwój się bo maluszkowi sie udziela,, teraz spokoju Ci trzeba a ni etruci ateściowej..

A wiecie co mnie tak wkurzyło w pracy,,, wiecie od 2 miesiecy wszyscy wiedza że jestem ww ciąży,,,,osobisci eni emówiłam szefowej bo jej ni ebyło miesiac w pracy mówiłam zastepczyni i ona przekazała jej, zreszta wszyscy wiedzieli ze byłam w szpitalu, heh nie dawałm zaswiadczenia, bo lekarka mówiła ze w moim przypadku ni e ma potrzeby....
ja zwsze jestem w biurze ,,i jakis telefon odebrała sekretarka,że facet z innego rejony lezy w domy nietomny z zołtaczka, i wyobrazcie sobie ze ona kazała mi tam iśc ,,,a ja ze nie pójde bo mam ciaze zagrozona, ze przeciez i tak go ni epodniose , i nie znam si ena tym, wezwalam pogotowiem a ona ze nie dalam zaswiadczenia i nie o czym mowic,, czujecie podłosc,,ludzka, i wkurzyłam sie i ide na zwolnienie, ja chciałam byc fer i pracowac jak najdłużej a tu pi......................a,,heh szkoda słów,,
ok ja uciekam w teren,, mam pare spraw, jade mojej klientce takiej fajnej babusi zawisc pampersy,,,, zostały po innym kliencie a babci apotrzebuje,,heh fajna babinka juz po 80 ale zawsze uśmiechnieta, nie codzi, ma niewładne nogi rece a zawsze usmiechnieta,,,,,uciekam,, buziaki......miłego klikania, jak wróce to napisze,,buziole