Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Do domku wróciłam dopiero o 17. Jednym okiem nadrabiałam zaległości, a drugim pilnowałam obiadku. Zaległości miałam sporo od strony 3886
Poszalałyście sobie
Wszystkie wózeczki śliczne i napewno każdy ma swoje zalety. Dobrze,że ja mieszkam w domku.Nie będę miała problemu z wagą wózka, a podobają mi się przeważnie te masywne
;-)

:-)A jak suwaczek już daleko, pięknie mknie:-)Z całej siły trzymam kciuki za dziewczynkę:-) Nie przejmuj się szefową, na głupotę ludzką nic nie poradzisz;-)Niedługo pójdziesz na L4 i wtedy pewnie "zatęskni" za tobą;-)
:-)

Jak tak dalej pójdzie to jutro nie wyjdę z domku

Ja dzisiaj miałam taką ochotę na chlebek orkiszowy, ale zachciało mi się późnym popołudniem i zwiedziłam chyba ze 4 sklepy zanim kupiłam. A teraz zjadłam pól paczki suszonych moreli i pewnie jutro będzie mnie bolał brzusiek
;-):-)Dobrze,że mam wolne jutro;-) Aaaaaaaa....śnieg mi spada z dachu
Ale się tłucze.Jeszcze mi antene zrzuci
Właśnie patrzyłam przez okno.Cały śnieg z dachu spada przed drzwi wyjściowe
No to Maciuś jutro będzie się przebijał przez zaspy do pracy

Własnie zebrałam w sobie troszeczke siły i dodałam kolejną datę do moich aniołków, kiedyś w końcu trzeba było to zrobić:--
-(
ach.....