Alicja1985
Fanka BB :)
No dobra Edziu....u nas jest tak ładnie niech Wesiu do Starogardu "wpadnie"...widoki,Fajne dziewczyny,kino,knajpki,imprezki.....morze niedaleko.....no moze sie skusi.....hihihihiiiii:-)
no ładnie ładnie

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No dobra Edziu....u nas jest tak ładnie niech Wesiu do Starogardu "wpadnie"...widoki,Fajne dziewczyny,kino,knajpki,imprezki.....morze niedaleko.....no moze sie skusi.....hihihihiiiii:-)

coś czuje się nie bardzo. od wczoraj pobolewa mnie brzuh, w sumie to nawet nie ból tylko czuje jakby ciezar w podbrzuszu. i jakby jajnik mnie pobolewa. dzis spuchlam i myslalam ze spodnie na mnie pekna w szwach, do tego teraz mnie mdli od kilku godzin
wygladam jak balonik. temp normalna. nie wiem czy cos takiego moze sie cos dziac 3 tyg po zabiegu ... 
no i pije szklaneczke zimnego piwka... pycha
upppsssss
;-) Ja mu dam imprezki i nocne życie 
Czesc Dziewczynki Wieczornie
Ciesze sie ze nareszcie dobre humorki dopisują ;-)
U mnie juz D. spi, moje psie maleńkie tez spi a ja leze w łozeczku i czytamno i pije szklaneczke zimnego piwka... pycha
upppsssss
![]()