• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hajka
ja dzis pospałam do 10, to chyba przez tę zmiane czasu...no ale fajnie ze wiosna idzie...
ja leze sobie tradycyjnie i oglądam jakies bzdury w tv.
potem moze jakis maly spacerek,
maluszek juz od rana buszuje w brzusiu...
pozdrawiam.

Witam.
Podczytuję.

Modroklejka, GRATULUJĘ, jakkolwiek nie nazwiecie synusia, Wszystkiego najlepszego i duzo zdrówka dla wszystkich. czekam na zdjęcia.

Kasiu,wiem co czułaś, moja Madziulka robi mi tez testy na wytrzymałośc emocjonalną. Dziś buszuje od rana, teraz mnie to cieszy, ale jak przyjdzie na świat to chyba będę wolała jak będzie smacznie spała.:-)
Tyle produkujecie od rana,ze nie nadążam!
Miłego dnia wszystkim.
Karola71, nie ma za co dziękować. Pisze co myślę, chciałabym..pragnęłabym, abyś podjęła wyzwanie i nie rezygnowała. Bardzo mi na tym zależy, nie zaprzeczam.

Mamy już bobaski na świecie, czekamy na fasolki!

Sylwuś, śpij, sen to zdrowie.

Czesc Kochane!!!!
Madzia cieszę sie ze umowilas sie do niej ;-)
Ja dzis bylam w szpitalu wlasnie u niej, nasmarowala mnie a teraz piecze ogromnie!!!
Kolejne smarowanko w srode ;)
Wracam do pracy Dziewczynki!!! caluje was wszystkie!!!!!

Madziu gratuluję Maleństwa!!!!!Bardzo sie cieszę!!Wracajcie szybko do domku i dużo zdrówka dla Was życzę!!!!
Ale z Was gaduły!!!Dziewczyny trochę litości;-);-);-).Już nic nie pamiętam co komu odpisać miałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My w weekend robiliśmy zakupy dla Kubusia, sporo nam jeszcze brakuje ale posuwa się wszystko do przodu. W tym tygodniu zamówimy wózek i łożeczko.
Dziś 33 tydzień sie zaczyna:szok::szok:, ale ten czas leci!!!!!
Pozdrawiam Was wszystkie.

reklama
Cześć gaduły! Ja wstałam jakąś godzinkę temu a tu już taka produkcja. U mnie też na dworze ponuro. Poza tym to wszystko mnie drażni i czuję się jak roztrojone pianino, wystarczy, że ktoś naciśnie nie ten klawisz i wybucham. Ale chociaż w domu mam wszystko już powkładane do szafy i porządek się wreszcie zrobił.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry