• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dzieczyny,

AgaAj, Edytko przytulam Was i myslę o Was cały czas. Aga dobrze, że córci serduszko bije jak dzwon ;-)

Edytko - tęsknię za Twoimi długaśnymi postami :zawstydzona/y:

Pati co u Ciebie ?

Aga Irl nie wierze, że uciekłaś. Wracaj tu ! To dzięki Twojemu postowi na sierpniowkach, tu jestem... Wszystko co dziewczyny pisały, to w trosce o Ciebie i dziecko. Przeciez to forum ma pomagac, wspierac ... w bardziej lub mniej brutalny sposob ;-) . Nie wierze, ze sie obrazilas. Na pewno tylko zacial Ci sie link do tego watku.

ja jutro jadę na badanka. bryyyy, ale stracha mam. trzymajcie proszę kciuki za wyniki. juz sama nie wiem co wole, czy zeby cos wyszlo, czy zeby nic nie wyszlo :baffled: .

reklama
czesc Olcia

jutro bede miala chlamydie, ureaplazme, mykoplazme, bakteriologie, kolposkopie, cytologie. Jutro na wizycie pewnie dostane kolejna list m.in. p.antykardiolipinowe, antykoagulant tocznia, TSH, FT3 FT4, prolaktyne.... nie wiem co jeszcze. Mam sciage, bo moja kolezanka po poronieniu byla u mojeg gina i te badania jej zlecil ... wiec pewnie ja jutro to samo uslysze ;-)

a jak u Ciebie ?

No to troche tych badań masz do zrobienia.

Ja byłam 26 na NFZ u ginki to tylko kazała mi zrobić toxoplazmoze i różyczkę. Ale 4 idę do innego ginka i zobaczę co on mi powie. To już będzie trzeci od poronienia ginek. Pierwszy nic nie kazał robić.
A jak u Ciebie z @ ?? Już się jakoś unormowały czy jeszcze nie?

ja tez bylam u 3 ginow po poronieniu. zaden nie zdal egzaminu :baffled:

@ trudno powiedziec. pierwsza mialam po 36 dniach, druga po 40, trzecia po 28 i mam nadzieje ze te 28 zostanie. Zobacze jak bedzie z 4 @.

moja kolezanka robila badanka i jak na razie wyszla jej ureaplazma i wysoka prolaktyna po metoclopramidzie. czy spotkalyscie sie moze z wysoka prolaktyną po metoclopramidzie ? "zwykła" prolaktyna wyszła jej w normie.

Ja sie nie spotkałam, Przed tą ciążą miałam wszystkie wyniki w normie, bardzo dobre. Ja czekam na trzecią @ i bym chciała żeby przyszła tak jak przed ciążą co 30 dni. No ale zobaczymy.

JUż zaczęliśmy :-) :-) Ale nie na siłę. Jesteśmy zdania że co nam pisane to będzie. Jak ma być teraz to będzie. A jak jest nam pisane jeszcze poczekać ( choć liczę że nie) na fasolkę to bedziemy czekać. W międzyczasie robie badanka.
A Ty juz zaczęłaś staranka?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry