reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam, wróciłam z wypadu weekendowego do Taty, dziś już spokojnie. Nawet mozna powiedzieć ,że od trzech dni spokój ze skurczami, chyba damy radę wytrwać do bezpiecznego terminu.
Sonita, chyba potrzebna konsultacja lekarska..te opóźnienie@
Aguś AJ, nie dziękuj, nie ma za co.
Syla, czekam na wieśći.
Gabi, cieszę się,że Anulka ma się dobrze i miło,że sie odezwałaś. Pozdrawiam Wszystkie forumowiczki, idę odpoczywać po podróży powrotnej.
Miłego wieczoru.

Cześć kochane

Sonitka to lipcu czekamy na testowanko, tylko kup je już wcześniej!!! :-D ;-) Teraz dobrze, że nie było bo byśmy się wszyscy martwili a póżniej to będzie już tak na spokojnie (przede wszystkim dla ciebie i dzidzi)

Syla tak dzielnie się trzymasz, jeszcze troszkę. Podziwiam Cię i trzymam kciuki!!! Tak jak Gabi miała ciężko i zobacz jakie śliczne cudko trzyma i jakie do mamusi podobne. Przytulam Cię

Aga 0240 trzymam kciuki, ale się nie martwię bo na pewno jest dobrze ;-)

Aga aj cieszę się, że zrobiłaś wszystko co mogłaś. Szkoda, że ja nie. Ale z tą wiedzą co pisałyście łatwiej będzie komuś kogo to dotknię. Przytulam również nasz skarbeńku

Aga irl, ja mogę Twojej dzidzi manicure zrobić i to nawet profesjonalny, ha, ha. Jak się czujesz? Pisz jak będziesz po usg

Nikki czy Ty żyjesz? Czy nie masz siły na nic i leżysz taka zapączkowana, że nawet nie masz siły tu popisać?

Buziaczki i przytulaski dla Edka co mu się złamała kredka

Ja cały czas czytam, ale nie nadażam pisać bo ledwo ogarniam te moje 3 wątki i i tak za dużo siedzę przy kompie. U nas dobrze już czuję trochę tę moją rybke. Ale nie może być tak, żeby wszystko było ok. Z kaską żle a tyle rzeczy potrzebne. Jeszcze musimy autko kupić dla m. do pracy i chyba pojedzie do Niemiec bo ciutek tam jednak taniej a i takie zdezelowane nie są jak u nas ( przynajmniej zawieszenie). I już sami nie wiemy jaki model, ma być diesel, no i kombi bo mój m. musi swoją ogromną rodzinę pomieścić ;-)

Hej Enka, fajnie że się odezwałaś, dobrze że z dzidzią ok, ja też bym miała już taki brzuszek jak ty (opuściłam listopadówki- nie wiem czy pamiętasz), a kaska to się zawsze znajdzie, najwyżej trochę później ;-)

Witajcie....wpadam na troszkę.....
Enka...wiesz ja nie czuje sie jakbym wszystko zrobiła....no ale cóz nic więcej juz nie potrafię zrobic....niestety....fakt..po pierwszym poronieniu nie wiedziałam ze mamy takie prawa...dzis jest inaczej....dzięki Wam i internetowi.....
Selenko....odpoczywaj bo juz wkrótce nie bedzie kiedy....a tak na marginesie to mam za co dziękowac...przytulaski kochana....

Witam was kobietki ja tylko na chwilkę. Mam nadzieję że wszystkie spędziłyście miło wekend i niestety jutro od nowa się zaczyna:-( kolorowych snów dziewczynki:-):-) aga trzymam mocno kciuki jutro za wizytę:-):-)

Ja tez tylko na chwilunie.
Odpoczywam bo siedzenie w kinie troszke mnie zmeczyło mimo ze film nawet dobry i lepszy niz pierwsza częsc(Noc w muzeum).
Nie mam siely dzis wiecej pisac ale widze ze ogólnie wszystko ok i oby tak dalej.
Buziaczki.

Witam Dziewczyny, dziś cały dzień spędziłam na działce, leżałam na kocyku, spacerowałam z synkiem no i oczywiście wcinałam pączki....;-);-);-) Jaśmin nam zakwitł, także pachniało bosko no i to słoneczko...
Proszę jutro o 12 trzymać kciuki, bo mam wizytę u gina, bedę jutro wieczorem, to zdam relację i pochwalę się fotką z usg(mam nadzieję...):tak::tak::tak:

reklama
Witam Dziewczyny, dziś cały dzień spędziłam na działce, leżałam na kocyku, spacerowałam z synkiem no i oczywiście wcinałam pączki....;-);-);-) Jaśmin nam zakwitł, także pachniało bosko no i to słoneczko...
Proszę jutro o 12 trzymać kciuki, bo mam wizytę u gina, bedę jutro wieczorem, to zdam relację i pochwalę się fotką z usg(mam nadzieję...):tak::tak::tak:

Kochana będę trzymała kciuki o 12:-D

Ja zaraz śmigam na badania:-) miłego poniedziałku:-D

Do góry