She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
kurde nie wychodzi mi wrzycanie tylu caytatów
Zakładamy klub inteligentnych inaczej? Bo mi też nie
Jednego posta w części nie potrafię zacytować, a co dopiero od kilku osób :-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurde nie wychodzi mi wrzycanie tylu caytatów
Jednego posta w części nie potrafię zacytować, a co dopiero od kilku osób :-(She jesteś niemożliwa :-) :-) :-)
Zaznaczasz ten symbol w kilku postach i później dajesz odpowiedz (na dole strony);-) Może teraz się uda.Próbowałam, ale nic to nie daje w moim wykonaniu, więc dołączam się do pytania Oli: i co dalej? ;-)
Słuchajcie chyba załapałam, albo mi sie tylko tak wydaje
To jeszcze to i kończę z tym śmieceniem -ale tyle tu smutku się wkradło że trzeba przepędzić choć na chwilę złe myśli
Zaznaczasz ten symbol w kilku postach i później dajesz odpowiedz (na dole strony);-) Może teraz się uda.
Asia czekam na CiebieMożliwe, że masz rację ;-)
Ok, idę do domku. Odezwę się jak dotrę do swojego małego "m" :-)
Już załapałamZakładamy klub inteligentnych inaczej? Bo mi też nieJednego posta w części nie potrafię zacytować, a co dopiero od kilku osób :-(

Klikasz na odpowiedz i pod oknem odpowiedzi zaznacz Zacytować wiadomość podczas odpowiedzi?, a potem przycisk zaawansowana edycja i pojawi się okno, w którym usuwasz niechcianą część cytatu.Próbowałam, ale nic to nie daje w moim wykonaniu, więc dołączam się do pytania Oli: i co dalej? ;-)
Syla28 jest już w domu :-)