czarna76
Fanka BB :)
DOBRE , DOBRE !!!Jak to mówią " pierwszy mąż jak pierwszy naleśnik - nigdy się nie uda ";-)Poprostu się nie przejmuj, olej byłego i wyciągnij od niego najwiecej ile sie da.
Popieram
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DOBRE , DOBRE !!!Jak to mówią " pierwszy mąż jak pierwszy naleśnik - nigdy się nie uda ";-)Poprostu się nie przejmuj, olej byłego i wyciągnij od niego najwiecej ile sie da.

Wiem Julitka ze nie powinnam sie obiniac,ale wiesz jak to jest. zawsze mi sie wydaje ,ze ja kobieta powinnam moc donosic ciaze.ze to najwazneijsze co mozna zrobic w zyciu.i szukam w sobie popelnionych bledow.i znalezc zbytnio nie moge. moj M uwaza np ze to wina psa w domu,bo nie raz wgramalal sie na lozko jak nas nei bylo.

wiem że znajoma która miała kota, to jemu robiła badania na toxo jeszcze przed zajsciem w ciążę
bo bym sie z tego wszystkiego przywitac zapomniała... 

:-)